Golden Fish Tank

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Golden Fish Tank

Golden Fish Tank is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, de gokkast heeft vijf wielen drie rijen en 20 winlijnen. De gokkast heeft een eenvoudige uitstraling, al moet daar meteen aan toegevoegd worden dat alle symbolen op de gokkast bijzonder secuur zijn uitgewerkt. Eenvoudig in dit geval houdt in dat er vier standaard symbolen op de gokkast zitten die we onderhand van Yggdrasil kennen, de symbolen die we kennen van het kaarten namelijk een; harten, schoppen, klaver en ruit. De gokkast heeft een wild symbool en een symbool voor freespins.

Golden Fish Tank

Hoe speel je Golden Fish Tank?

Golden Fish Tank is een gokkast die zoals alle gokkasten van Yggdrasil eenvoudig te bedienen is. Je bepaalt de waarde van je munt en je inzet is bepaald, de autoplay functie kan je naast de spin knop vinden en deze is in te zetten naar eigen wens – al zal deze altijd stoppen wanneer je bij de freespins aanbelandt. Deze gokkast heeft alleen een detail meer waar je rekening mee moet houden. Je kunt namelijk de inzet met 5 credits te verhogen, een klein bedrag wat je veel op kan gaan leveren. Wanneer je de golden bet activeert (zoals de functie heet), krijg je namelijk bij de freespins een extra optie – en die kan bijzonder veel winst opleveren.

De symbolen van Golden Fish Tank

Zoals eerder vermeld heeft deze gokkast de standaard symbolen van Yggdrasil, het is een prettig gegeven dat ze geen gebruik maken van de anders zo normale 9 tot en met aas symbolen die op heel veel andere gokkasten gebruikt worden, maar dat ze hun eigen invulling hieraan gegeven hebben. Andere symbolen op de gokkast zijn een heel stel vissen die Nemo jaloers zouden maken. De vissen bewegen allemaal iets en wanneer de vissen op een actieve winlijn belanden, zal je ze rond zien kijken alsof ze op zoek zijn naar de reden waarom ze speciaal zijn.

De free spins van Golden Fish Tank

Golden Fish Tank Free Spins

Wanneer je drie keer het free spins symbool op de wielen krijgt, ga je naar de freespins. Voorafgaande aan de freespins krijg je een extern scherm te zien waar je drie tot zes keuzes moet gaan maken uit dingen die op de bodem van de zee liggen. Je keuzes zijn bepalend voor wat de freespins je gaan brengen. Krijg je twee extra freespins? Een extra random wild? Een symbool dat gestacked op de wielen voorkomt of komt een van de vissen terug als wild? Het kan allemaal en de keuzes die jij maakt, bepalen je hoe de freespins eruit gaan zien. Een erg leuke toevoeging want de freespins als je een beetje geluk hebt, kunnen je op deze manier bijzonder veel winst op gaan leveren. Waar de gokkast in het normale spel een beetje te eenvoudig kan zijn, wordt dit geheel goedgemaakt met de free spins rondes.

Geen bonus game of andere extraatjes voor Golden Fish Tank

Yggdrasil heeft het met deze gokkast relatief eenvoudig gehouden, de gokkast heeft free spins maar dat is ook alles wat deze gokkast aan extraatjes biedt. Geen jackpot of bonusgame en met een gokkast met zulke geweldige freespins is het ook totaal onnodig om nog andere bijzondere dingen toe te voegen. Met andere woorden Yggdrasil heeft het weer gedaan, in alle eenvoudig een gokkast creëren die er geweldig uitziet, waarbij de muziek perfect past bij de gokkast – en toch hebben ze de eenvoud kunnen behouden die zo karakteristiek is voor de gokkasten van Yggdrasil.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen
  • Free spins

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by goudvis on Golden Fish Tank
alle visjes zwemmen in het water

Best saaie gokkast met weinig features. De free spins rondes krijg ik niet altijd.

by Blubje on Golden Fish Tank
Blub...blub....blub

Heerlijke bonusspel! ZO VEEL mee verdient!

Advertisment ad adsense adlogger