Fruitoids

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Fruitoids

Fruitoids is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, en wie de gokkast opent zal dat ook meteen kunnen zien. De handtekening van Yggdrasil staat er duidelijk onder. De grafische elementen van de gehele gokkast zijn geweldig. Dat geldt zowel voor de symbolen, als de achtergrond van de wielen. Maar ook als de gokkast draait en er symbolen op een winlijn blijven steken is meteen duidelijk welke ontwikkelaar hier achter zit. De eenvoud straalt ervan af, maar tegelijkertijd is er een bepaald luxe gevoel – welke mede afkomstig is door de goed uitgewerkte achtergrond en symbolen waarbij geen standaard symbolen tussen te vinden zijn.

Fruitoids

Hoe speel je Fruitoids?

Wie vaker spellen van Yggdrasil speelt, zal meteen de overeenkomsten met Winter Berries zien. Want ook deze gokkast heeft vijf wielen, drie rijen, vijfentwintig winlijnen en niet onbelangrijk de bevriezende symbolen en re-spins. Ook de multiplier tot maximaal x5 is hier van gelding en de maximale winst die je met een spin kunt winnen is 62.500 munten. De multiplier werkt als volgt; wanneer je symbolen op een winlijn krijgt, is al vrij snel duidelijk dat per direct alle zelfde symbolen ook bevriezen. De re-spin wordt in werking gesteld en telkens als je na een spin meer van hetzelfde symbool op je wielen hebt gekregen zal je nog een re-spin krijgen. Tot je wielen vol zijn met dit symbool – of tot er niet hetzelfde symbool bij komt. Het is echter niet zo dat je na elke re-spin een multiplier omhoog gaat. Nee, je moet de wielen vol krijgen, heb je wiel één en twee vol? Dan krijg je een x2 multiplier enzovoorts. Wanneer je het duurste symbool op de wielen krijgt en alle wielen vult kan je maximaal 62.500 munten behalen – afhankelijk van je eigen inzet!
Fruitoids Gokkast Multiplier

Geen bonusspel of freespins bij Fruitoids

Fruitoids is weer een gokkast van Yggdrasil zonder bonusgame of freespins. Nou zou je kunnen stellen dat je na elke winst die je behaalt, je een freespin krijgt. In dat geval is het gehalte freespins dat je krijgt enorm hoog! Je mist echt geen extraatjes aan deze gokkast, omdat de gokkast er onwijs goed uitziet zal je je niet snel vervelen. Sterker nog, het feit dat je een multiplier x5 kunt krijgen door simpel winst te behalen, is alleen op zichzelf al bijzonder spannend te noemen. Yggdrasil is er bijzonder goed in om eenvoudige gokkasten te creëren die in het era van gokkasten met extraatjes voor en achter, het bijzonder goed doen zonder enige vorm van bonusspel.

25 winlijnen bij Fruitoids

Fruitoids Gokkast Welkomst2

Wie Fruitoids gaat spelen kan eenvoudig zelf het spel instellen naar eigen voorkeuren. Het is echter niet mogelijk om het aantal winlijnen bij te stellen. Je speelt dus met alle 25 winlijnen. Je kunt echter wel de inzet aanpassen. Let er wel op dat het bedrag dat je inzet per winlijn is, wanneer je dus € 0,05 inzet per winlijn, is het totale bedrag dat je inzet € 1,25. De maximale inzet bij deze gokkast is € 25,- ook nog een bedrag dat voor veel mensen goed te behappen is. Daardoor is Fruitoids een gokkast die goed te bespelen is voor een bijzonder breed publiek.

Fruitoids spelen op een mobiel apparaat

Alle gokkasten van Yggdrasil kunnen gespeeld worden op een groot scala aan apparaten. Uiteraard zijn de gokkasten eenvoudig te spelen op een laptop of een vaste computer en zelfs op de Mac. Maar daarnaast zijn de gokkasten ook goed te bespelen op diverse mobiele apparaten. Ze zijn compatibel met vrijwel alle mobiele apparaten die gemaakt worden. Hierbij kan gedacht worden aan een groot scala aan smartphones maar ook tablets van vrijwel alle merken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.7/10

Speelbaarheid

9.4/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Interessante feature
  • Geregeld leuke winsten

Nadelen

  • Geen free spins of bonusgame
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Dave on Fruitoids

Bagger spel. Zojuist 200 euro verloren!

by Hans on Fruitoids
waar zijn de features?

Ik vind persoonlijk deze gokkast enorm saai. Helemaal geen free spins of bonusgame te bekennen??? Je wint daarentegen wel snel leuke winsten maar daar doe ik het niet helemaal voor.

Advertisment ad adsense adlogger