Draglings

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Draglings

Draglings is een gokkast van Yggdrasil Gaming, deze gokkast heeft een afwijkend uiterlijk ten opzichte van de gemiddelde gokkasten. De wielen zitten in hexagoon vorm, waardoor wiel drie, vijf rijen heeft, wielen twee en vier hebben er vier en wiel een en vijf hebben beide drie rijen. De gokkast is voorzien van drie verschillende wild symbolen en een freespins symbool met daarnaast uiteraard ook een set freespins. De gokkast heeft 40 winlijnen die goed aangegeven worden aan weerszijden van de gokkast. In de vorm van de kristallen die je rechts en links naast de wielen ziet. Het thema van de gokkast kan omschreven worden als mythisch wellicht. De symbolen bestaan uit eieren als het ware, aangevuld met een freespins symbool en de drie wild symbolen.

Draglings

Hoe speel je Draglings?

Draglings is een eenvoudige gokkast om te gaan spelen, er zijn maar weinig dingen waar je rekening mee moet houden voordat je gaat spelen. Je kunt eerst de waarde van de munt aanpassen, indien dit nodig is. En daarna is het een kwestie van op de spin knop drukken. Je zal bemerken dat de wielen anders stoppen dan bij andere gokkasten, wiel een en vijf stoppen als eerste, daarna wiel twee en vier en als laatste zal wiel drie stoppen. Dit alles om het extra spannend te maken. Zoals vermeld heeft het spel drie verschillende wilds. Deze zijn in de vorm van drie draakjes. Er is een blauwe welke een normale wild is. Daarnaast is er ook een rode die wanneer deze in beeld komt, nog 1 tot 4 andere symbolen in willekeurige wilds zal veranderen. De derde is een paars draakje, welke zal expanderen over het hele wiel. Per spin kan je 30.000 munten winnen, dus het is zeker een gokkast die een spin waard is.

De freespins van Draglings

Draglings Gokkast Free Spins

Om de freespins ronde te behalen heb je drie of meer freespin symbolen nodig op de wielen. Bij drie symbolen krijg je 10 freespins, bij vier symbolen krijg je er 25 en bij vijf freespin symbolen krijg je maar liefst 75 freespins. Tijdens de freespins zijn er extra veel wilds op de wielen, die de kans op een winst nog eens aanzienlijk verhogen. Ook kan je tijdens de freespins ook nog eens extra freespins winnen, door simpelweg het freespin symbool twee keer of vaker op de wielen te krijgen.

Winlijnen in Draglings

Het spel heeft veertig winlijnen wat neerkomt op twintig speellijnen, dat wil enkel zeggen dat er in totaal twintig winlijnen zijn, maar omdat ze allemaal van links naar rechts en van rechts naar links werken geldt dit als veertig stuks. Dit is alleen maar een heel groot voordeel omdat je meer kans maakt op winst! Tijdens het spelen van de gokkast zal je bemerken terwijl de wielen nog draaien dat er symbolen oplichten – dat zijn symbolen op een mogelijke winlijn. En bij Draglings bepaalt het middelste wiel over het algemeen wat er gewonnen gaat worden – meteen ook de reden dat ze dat wiel als laatste laten stoppen met draaien.

Draglings Gokkast Welkomst2

Geen jackpot bij Draglings

Yggdrasil heeft op het moment van dit schrijven slechts één gokkast met een Jackpot, en dat is niet Draglings. Toch mis je bij de spel geheel niet dat er geen jackpot aan toegevoegd is. Het spel heeft uitermate goed uitgevoerde grafische elementen, de geluiden van de gokkast laten je ook niet onberoerd en de kans om 30.000 munten te winnen tijdens één spin? Dat is ook niet weinig. Het is geen miljoen, dat is een feit maar wie deze gokkast gaat spelen zal dat ook gewoon doen omdat het een ontzettend leuke gokkast is (met een goed uitbetalingspercentage!).

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Veel free spins te winnen
  • Leuke gokkast om te zien

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Johan on Draglings

Ik heb de 75 free spins gehaald! De winst die ik daaruit behaalde was 2000 keer mij inzet! Helaas maar 40 cent per draai gespeeld... maar goed toch 800 euro rijker.

Advertisment ad adsense adlogger