Doubles

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Doubles

Wanneer je de ontwikkelaar Yggdrasil niet kent, dan kun je het idee hebben dat de Doubles gokkast van deze ontwikkelaar een grap moet zijn. Er is gebruik gemaakt van een hip muziekje achter de gokkast tijdens de spelen, maar niet de hip die wij tegenwoordig kennen. De animaties op de wielen zijn bewonderenswaardig. Niet omdat zij er geweldig uitzien, maar juist omdat zij er zo vreemd uitzien en de opzet zo apart is. Ken je Yggdrasil wel, dan weet je dat de ontwikkelaar weer creatief bezig geweest is om meer spelers aan te trekken en het gokken leuker te maken. Dat kun je al snel zien aan de dubbele symbolen die gebruikt zijn, en de free spins die je kunt winnen tijdens het spelen van de gokkast.

Hoe speel je Doubles?

Doubles
Wanneer je voor de gokkast gaat zitten, is het niet de bedoeling dat je op zoek gaat naar de manier om de winlijnen aan te passen. Dat kan namelijk niet in deze gokkast. Er zijn 243 manieren om te winnen, en dit kun je niet aanpassen tijdens het spelen. De gokkast heeft geen enkel wild symbool op de wielen staan, ook dit symbool moet je vooral niet zoeken. Het zijn de andere symbolen die de gokkast interessant maken tijdens het online gokken. Je komt veel oude symbolen tegen uit de fruitautomaten, maar deze zijn arcade weergegeven. Niet spectaculair afgerond en fantastisch weergegeven, maar hoekig, net als de muziek heb je het idee alsof je achter de computer aan het spelen bent in de karen ’80, in plaats van in het heden.

Let er tijdens het spelen goed op dat veel van de symbolen dubbel weergegeven zijn. Zij horen gewoon bij de enkelvoudige symbolen, maar zorgen voor een veel hogere uitbetaling, omdat je meer van de symbolen op een rij hebt staan. Dat betekent dat je tien symbolen op een rij zou kunnen krijgen. Op dat moment zijn de 243 manieren om te winnen weer ideaal. Je kunt sneller zien waar de winsten liggen, al laat de gokkast dit zelf ook zien tijdens het spelen.

De free spins in Doubles

Doubles Yggdrasil Gokkast Free Spins
Doubles heeft ook nog een free spins in de gokkast verwerkt. Daarvoor heb je minstens driemaal de scatter nodig. Met driemaal de scatter krijg je 10 free spins, met vier stuks krijg je er 20 en met vijfmaal de scatter op de wielen kun je je klaar gaan maken voor maar liefst 40 free spins. Voordat je hier kunt gaan spinnen, mag je eerst een symbool kiezen dat extra dubbel gaat worden. Op die manier weet je zeker dat je heel veel extra winsten kunt gaan maken, want van dit symbool komen alleen maar dubbele symbolen op de wielen te staan tijdens het spelen en dat maakt de free spins nog eens vele malen leuker in de Doubles gokkast.

De winlijnen en jackpot in Doubles

Doubles heeft geen jackpot die boven de gokkast hangt om het nog spannender te maken. Dat is ook niet nodig met alle dubbel symbolen die op de wielen staan. De 243 manieren om te winnen zijn eerlijk gezegd ideaal voor een gokkast als dit. Het maakt het makkelijker om direct te kunnen zien of je een leuke winst op de wielen gedraaid hebt, en je kunt ook veel sneller zien welke symbolen je nog nodig hebt. Zoek je de autospin in deze gokkast, dan moet je even goed kijken rechts naast de spinbutton. Daar zit een symbooltje dat voor de autospin gebruikt is. Deze heeft verschillende opties en maakt het net wat makkelijker om achterover te zitten en te genieten van het spel.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Doubles

8.5

Graphics

8.9/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.3/10

Voordelen

  • Extra winsten met dubbele symbolen
  • Grappige gokkast op alle manieren

Nadelen

  • Geen winlijnen
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by john on Doubles
Grappig?

Ik vind er echt geen zak aan. Geen winlijnen geen jackpot niks. De humor kan ik er ook niet inzien.

Advertisment ad adsense adlogger