Double Dragons

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Double Dragons

Double Dragons is een gokkast van de ontwikkelaar Yggdrasil en de maximale winst ligt hier al direct op 80.000 munten per spin. De gokkast heeft niet direct het uiterlijk van een gokkast van Yggdrasil. Het ziet er namelijk allemaal net even iets meer simpel uit, waardoor het een tegenvaller lijkt. Dat duurt echter niet lang. De symbolen mogen dan redelijk standaard zijn, de functies van de gokkast zijn dit zeker niet. Zo zijn er free spins te verdienen, en zijn er avalanches die kunnen zorgen voor veel hogere winsten tijdens het spelen.

double dragons

Hoe speel je Double Dragons?

Double Dragons is één van de gokkasten die je na het openen direct kunt gaan spelen. De gokkast bestaat uit vijf wielen met drie rijen en die standaard opzet wordt benadrukt door de standaard animaties die op de wielen staan. Deze worden afgewisseld met drakenogen en met wild symbolen. Tijdens het spinnen van de wielen, zullen de winsten wegvallen. De blokken waar de winsten uit bestaan, worden van de wielen verwijderd, waarna de gokkast van bovenaf weer aangevuld zal worden. Dit kan extra winsten opleveren. Deze manier van winsten op laten tellen wordt ook wel avalanch genoemd en dit kennen we onder andere van gokkasten zoals Gonzo’s Quest.

De features in Double Dragons

Double Dragons wint het niet op basis van de animaties. Het zijn de features die er voor zorgen dat de gokkast naar ongekende hoogtes stijgt. De eerste heeft te maken met de avalanches. Links van de gokkast zie je een meter in beeld staan. Na elke winst worden de blokken gevuld. Heb je vier winsten achter elkaar, zonder verliezen tussendoor, dan is de meter aan de linkerzijde vol. De deur zal openen en twee draken komen naar buiten. Zij stapelen wild symbolen op de wielen, die vaak meerdere spins blijven staan vanwege de hoge aantalen. Dit zorgt voor enorme winsten, zeker wanneer de overige symbolen ook nog eens mee willen werken.

double dragons

Een andere feature zit in de draken die in de wild symbolen kunnen zitten. Deze rode en blauwe draken zullen extra wild symbolen op de wielen zetten waardoor de winsten nog hoger uit kunnen vallen. Maar dat is niet het enige wat deze draken doen!

De free spins in Double Dragons

De Double Dragons gokkast is namelijk ook nog eens voorzien van interessante free spins. Elke keer wanneer er een rode of blauwe draak op de wielen komt, gaat de meter aan de rechterzijde van de gokkast omhoog. Bij negen symbolen kom je in de free spins terecht. Hier is nagenoeg alles hetzelfde, op een kleinigheid na. Je hebt hier namelijk maar twee winsten op rij nodig om de draken te bevrijden, die samen wel 30 wild symbolen op de wielen kunnen zetten tijdens het spinnen. Dit kan er voor zorgen dat je enorme winsten kunt behalen tijdens het spelen van de free spins, en dat zonder zelf ook maar een cent in te hoeven zetten!

double dragons

Winlijnen en jackpot in Double Dragons

Double Dragons heeft geen jackpot. Er zijn wel 25 winlijnen die gebruikt worden om tot de winsten te komen. Het aantal winlijnen waarmee je speelt is niet aan te passen tijdens of voor het spelen. Onder in beeld kun je wel de muntwaarde aanpassen, je ziet dan rechts direct wat je totale inzet is per spin. De gokkast blinkt vooral uit op basis van de avalanches en de features inclusief de free spins waarin de features nog vaker naar voren komen. Dankzij de standaard animaties is de gokkast ook nog eens bijzonder gemakkelijk te spelen, wat het leuker zal maken voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een leuke gokkast op het internet.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Double Dragons

Double Dragons
8.85

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Sterke feature
     • Leuke bonusgame
     • Vermakelijke gokkast

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Double Dragons
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger