Dark Joker Rizes

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Dark Joker Rizes

The Dark Joker Rizes is een gokkast van Yggdrasil Gaming, voor de mensen die vaker spellen spelen van Yggdrasil zal de overeenkomt met de gokkast Jokerizer meteen opvallen. The Dark Joker Rizes is dan ook opgezet volgens hetzelfde idee als dat Jokerizer is. Er zijn alleen uiteraard een aantal dingen die anders zijn. Een van die dingen is zoals meteen opvalt het uiterlijk van de gokkast. Het is een wat duistere gokkast zou je kunnen stellen, en ook de symbolen op de gokkast laten dat vrij duidelijk naar voren komen.

Symbolen en speluitleg van The Dark Joker Rizes

De symbolen op de gokkast lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar wie een iets nauwkeurigere blik erop zal werpen., zal zien dat de druiven ogen hebben, dat de kersen voorzien zijn van een doodshoofd en dat de citroenen aan elkaar gezet zijn. Daarnaast is niet te missen dat de Joker in deze gokkast een ander uiterlijk heeft, en als het ware zo uit een Batman film had kunnen komen. Wellicht is de naam daar ook wel van afgeleid. Je kunt de gokkast instellen naar je eigen wensen. De winlijnen (10 stuks) staan vast maar je kunt wel zelf bepalen wat de waarde is van de munt, zodat je de uiteindelijk inzet goed kunt overzien.

De Jokerizer Mode van The Dark Joker Rizes

Dark Joker Rizes

Net als in de Jokerizer gokkast van Yggdrasil Gaming heeft ook The Dark Joker Rizes een jokerizer mode. Wanneer je een winst behaalt, kan je doorgaan voor deze modus. Tijdens deze modus zal de winst van voorgaande spins gebruikt worden om deze spins te draaien. Hoe meer je winst je hebt, hoe meer spins je krijgt. Tijdens deze modus kan je zien dat de gokkast er anders uitziet, er zijn vlammen aan de zijkant te zien en de jokers zijn nog meer waard. Want wanneer je er twee in beeld krijgt, krijg je een mystery win, welke een aantal munten kan opleveren tussen de 20 en 5000. Bij een winst van 500 munten of meer is de Jokerizer mode meteen afgelopen en keer je automatisch terug naar het gewone spel. Extra winsten die niet gebruikt zijn in de Jokerizer mode zullen gewoon als winst bij je balans toegevoegd worden.

Dark Joker Rises Gokkast Bonus Spin

Winlijnen bij The Dark Joker Rizes

Hoewel The Dark Joker Rizes maar vijf winlijnen heeft, werken deze twee kanten op. Dat geeft je dus technisch gezien tien winlijnen. Dit is voor een gokkast als deze meer dan genoeg. Er gebeurt genoeg in en rondom beeld om je bezig te houden. En het feit dat het een eenvoudig aantal winlijnen is, is eigenlijk alleen maar prettig te noemen. Een keer kijken en je weet hoe de symbolen op de wielen moeten stoppen om een leuke winst te behalen.

Geen jackpot voor The Dark Joker Rizes

Hoewel het spel geen progressieve Jackpot heeft, kan je wel degelijk de Mystery Win behalen. Hierbij kan je ook tot 6000 munten winnen, wat zeker geen klein aantal is. Het aantal munten dat je kunt winnen is afhankelijk van het aantal jokers dat je in beeld krijgt. Bij drie jokers maak je kans op een mystery win tussen 1000 en 6000 munten, bij vier jokers is dit tussen de 3000 en 6000 munten en als je er vijf te pakken krijgt is dit gewoon meteen 6000 munten. Tijdens de Jokerizer mode is het echter wel zo dat je aan twee jokers genoeg hebt om een Mystery Win tussen de 20 en 6000 munten te behalen. Wanneer je veel geluk hebt, kan je het geluk wel een handje helpen, want in plaats van de inzet van 20 munten om in de Jokerizer Mode te raken, kan je ook kiezen voor een inzet van 200 munten en dan start je meteen met één extra joker op de wielen. De kans dat je dan een mystery win behaalt, is dan toch een stukje groter.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Extra modus maakt gokkast spannend
  • Leuke opzet voor een gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Arjen on Dark Joker Rizes

Leuke fruitslot gokkast. Is toch weer anders dan de hedendaagse videoslots van yggdrasil

Advertisment ad adsense adlogger