Cyrus the Virus

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Cyrus the Virus

Cyrus the Virus is een gokkast van Yggdrasil Gaming met vijf wielen, drie rijen en 10 winlijnen. De gokkast heeft een wild symbool maar daarnaast geen freespins of bonus game. Wanneer je het spel opent zal het er op het eerste gezicht wat vreemd uitzien, maar zodra je deze gokkast zal gaan spinnen, zal al vrij snel duidelijk worden dat dit wederom een goed uitgevoerde gokkast is van Yggdrasil Gaming. Want schijn bedriegt wanneer je deze gokkast voor het eerst opent, de eenvoud van de symbolen zal geheel veranderen zodra je op spin gedrukt hebt.
Cyrus the Virus

Hoe speel je Cyrus the Virus

Zoals gezegd heeft deze gokkast 10 winlijnen, dit zijn er feitelijk vijf maar ze werken zowel van rechts naar links als van links naar rechts, waardoor het totaal op tien lijnen uitkomt. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je inzet per winlijn, maar je kunt het aantal lijnen niet aanpassen. Wanneer je de muntwaarde dus op € 0,05 zet speel je dus voor een bedrag van € 0,50. Het spel heeft daarnaast nog een autoplay functie die je rechts naast de spin knop kunt vinden. Indien gewenst kan je je balans omzetten van Euro’s naar munten. De gokkast is dus zoals we van Yggdrasil Gaming gewend zijn eenvoudig te bedienen, iets wat ook op mobiele apparaten bijzonder eenvoudig te doen is. Wanneer je de paytable zoekt, de settings aan wilt passen of de muziek uit wilt zetten kan dat door links in beeld op het plusje te drukken.

Symbolen van Cyrus the Virus

Cyrus the Virus Gokkast Wild

Het spel heeft zeven symbolen en daarnaast het wild symbool. Wanneer je in de paytable gaat kijken zie je meteen hoe de symbolen er uit kunnen zien op je winlijn. Want als ze op het scherm staan lijken ze wat eenvoudig, maar zodra ze kans maken om je te voorzien van winst, dan komt er in een keer beweging in. Krijg je ze op een winlijn? Dan gaan ze uit hun dak, en laten ze zien hoe gevaarlijk ze kunnen zijn als virus, door tentakels te laten zien en gemene geluidjes te maken. Met andere woorden, deze gokkast moet gedraaid worden voordat je het volledige potentieel ervan ziet. Dan is er uiteraard nog het wild symbool, deze komt alleen voor op het hele wiel en deze zal expanderen over het hele wiel, of je nu wel of geen winst haalt en daarna voor een re-spin zorgen zodat je nog extra winst kunt halen! Een ding is zeker; de virussen op deze gokkast hebben allemaal maar een doel, voor jou op de juiste manier op de wielen terecht komen zodat jij een big win kunt behalen.

Geen bonusspel voor Cyrus the Virus

Hoewel deze gokkast helemaal geen extraatjes heeft, behalve de re-spin met de wild, is dat geheel niet erg. De grafische elementen maken dit helemaal goed. Yggdrasil is er bijzonder goed in om gokkasten te ontwikkelen die zonder al teveel extraatjes ontzettend leuk zijn om te spelen. Het is met name voor de mobiele gebruikers erg prettig dat er niet al teveel rare fratsen aan de gokkasten worden toegevoegd, zodat je niet helemaal gek wordt van je telefoon als deze blijft haperen omdat je naar de freespins of bonusgame moet. De gokkast heeft daarnaast dus ook geen jackpot, maar wie een beetje geluk heeft kan alsnog een hele leuke winst uit deze gokkast halen. Met de wild op het middelste wiel en een sterk symbool aan twee kanten ernaast bijvoorbeeld. En vergeet dan vooral de re-spin niet die je nog weer extra kan verrassen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9.2

Graphics

8.9/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.4/10

Voordelen

  • Leuke opzet van de gokkast
  • Aantrekkelijke videoslot

Nadelen

  • 10 winlijnen is mager
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Gokkastfan on Cyrus the Virus

Erg mooi en grafisch vormgegeven. Vind de winlijnen daarentegen wel tegen vallen. Anders een dikke 10!

Advertisment ad adsense adlogger