Chibeasties

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Chibeasties

Chibeasties is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil Gaming. De gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en twintig winlijnen. De gokkast is voorzien van een wild symbool en van een freespins symbool en heeft daarnaast een heel aantal symbolen die niet meteen even goed te plaatsen zijn. Er zitten wat dingen in die je wellicht aan Hawaii zouden kunnen doen denken, maar dan wellicht een licht buitenaardse vorm. Toch is de gokkast meteen op het eerste zicht interessant te noemen. Maar dat is mede door het feit dat Yggdrasil met de meeste van de gokkasten die ze hebben gepresenteerd, de speler meteen weten te vangen met de geweldig grafische elementen en Chibeasties is hier wederom geen uitzondering op.

Chibeasties

Hoe speel je Chibeasties?

Je kan zelf de waarde van de munt instellen voordat je wilt gaan spelen. De gokkast heeft een vast aantal winlijnen (20) dus als je een bedrag van € 0,05 per winlijn inzet zal je totale inzet op € 1,00 liggen. Wanneer je in een keer het maximale bedrag in wilt zetten druk je op Max Bet en aan de andere zijde van de spin knop kan je de autoplay vinden. Je kunt echter de autoplay instellen onder het plusje, je kunt zelf instellen hoe je dit doet, maar het is sowieso handig om in te stellen dat de autoplay stopt bij de freespins. Mocht je de paytable zoeken die kan je links in beeld vinden eveneens onder het plusje. Verder zijn er geen bijzonderheden die je moet weten om deze gokkast een spin te kunnen geven. Behalvedan dat de muziek je zou kunnen betoveren, wanneer je de muziek liever niet wil horen kan je ervoor kiezen om deze uit te zetten, deze functie zit ook onder het plusje links in beeld.

De symbolen en extraatjes van Chibeasties

Chibeasties Gokkast Wild

Wie de paytable van de gokkast opent zal meteen bij de interessante symbolen komen: het freespin symbool en het wild symbool. De laatste vervangt natuurlijk alle andere mogelijke symbolen op een winlijn (behalve het freespins symbool) waardoor de kans op een leuke winst al snel vergroot wordt. Het freespins symbool wordt pas interessant als je er drie of meer in beeld krijgt. Je kunt tussen de 10 en 40 freespins krijgen afhankelijk hoeveel freespin symbolen je op de wielen krijgt. Tijdens de freespins is er een extra feature ingebouwd, want zodra je freespins gekregen hebt zal een van de symbolen willekeurig gekozen worden om geëxpandeerd op de wielen te komen, zodra deze in beeld komt. Maar mocht het symbool voor het expanderen ook al voor winst zorgen? Dan zal deze eerst worden uitbetaald.

Geen jackpot voor Chibeasties

Chibeasties Gokkast Welkomst

Deze gokkast heeft geen jackpot, toch kan het maar zo zijn dat je tijdens de freespins heel erg in de buurt zal komen van een enorme winst. Het feit dat een random symbool gekozen wordt, kan dus ook betekenen dat dit het wild symbool is. Als je die nu eens op alle wielen tegelijk krijgt? Het is mogelijk en wanneer dat zou gebeuren is een enorme winst niet meer te ontwijken. Op zo een moment is het alleen te hopen dat je een leuk bedrag inzet, want hoe hoger je inzet hoe hoger de winst uiteraard is. Alles bij elkaar heeft Yggdrasil Gaming het weer voor elkaar gekregen, met een minimum aan extra features hebben ze wederom een gokkast uitgebracht die enorm interessant is en een heel groot publiek zal aanspreken. De gokkast is te spelen voor iedereen – mede omdat het spel naast op de computer ook op mobiele apparaten gemakkelijk te spelen is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

9.2

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Vermakelijk thema
  • Leuke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Erwin on Chibeasties

Erg leuke gokkast waar ik wel veel geld op heb verloren maar vandaag alles weer teruggewonnen heb!

Advertisment ad adsense adlogger