Chibeasties 2

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Chibeasties 2

Chibeasties 2 is een gokkast van Yggdrasil Gaming, met het uitbrengen van deze gokkast keren ze zoals de naam al doet vermoeden terug naar de schattige wezentjes van Chibeasties en gezien het succes van die gokkast is het niet verwonderlijk dat Yggdrasil hier nog een gokkast van gemaakt heeft. Het is verstandig om het intro van de gokkast tenminste een keer in zijn geheel te bekijken. Het zal wellicht wat verwarrend zijn, maar naderhand zal alles meteen duidelijk worden. Het intro verduidelijkt meer dan je zou denken.

Chibeasties 2 Welkomst

Hoe speel je Chibeasties 2?

De gokkast is zoals alle gokkasten van Yggdrasil eenvoudig te bedienen, het is dan ook niet moeilijk om uit te vogelen hoe je de gokkast bedient. Alles wat je aan informatie nodig hebt vind je onder de roze plus knop links in beeld. De knop om de realms te veranderen vindt je boven de spin/stop knop en daar links naast vind je de maximale inzet en rechts naast de spin knop vind je de autoplay functie die je ook weer naar eigen wens in kan stellen. Deze stopt automatisch wanneer je freespins bereikt. Hou er wel rekening mee dat je tijdens de freespins de realms niet kunt wisselen!

Wat zijn de realms van Chibeasties 2?

Chibeasties 2 Bonusgames

De gokkast heeft vier verschillende realms, elk met een andere wild. Zo is er de mirroring wild, waarbij je afhankelijk van de locatie van de wil tot 2 nieuwe wilds gespiegeld krijgt op de wielen. De spreading wild, bij deze variant zullen er 1-4 wilds random op de wielen verschijnen, de teleporting wild, deze zal de wilds die op de wielen zijn, verplaatsen naar betere locaties op de wielen. Er komen geen nieuwe wilds bij. En tot slot is er de expanderende wild, waarbij de wild het wiel overneemt in zijn geheel. Na het spelen van een ronde met een wild, kan het als deze zijn werk gedaan heeft, zo zijn dat deze nog een keer in een andere wild zal veranderen, dit heet mutatie, daarbij zal je nog een keer een feature krijgen die past bij de andere wild – dit gebeurt willekeurig gedurende het normale spel.

De freespins van Chibeasties 2

Om tijdens het spel de freespins te bereiken heb je enkel drie keer of vaker het freespins symbool nodig op de wielen. 3 freespins zorgt voor 7 freespins, waar vier voor 15 freespins zorgt en 5 symbolen zorgt voor maar liefst 30 freespins. Je kunt tijdens de freespins opnieuw freespins vrijspelen. Het is tijdens de freespins niet mogelijk om te wisselen van realm, het is dus belangrijk dat je test welke realm het beste voor jou werkt en dat je er dan vervolgens voor zorgt dat je deze actief hebt of houdt tijdens de rest van het spel. Elke realm heeft andere voor (en nadelen) en het is aan jou om de keuze te maken welke er voor jou werkt.

Geen jackpot of bonusgame voor Chibeasties 2

Hoewel de gokkast bijzonder uitgebreid is, en veel mogelijkheden heeft – heeft de gokkast geen bonusgame en ook geen jackpot. Het is niet vreemd dat ze bij Yggdrasil gekozen hebben om dit er niet aan toe te voegen. Sowieso is het geen goed plan om een gokkast waar je een deel twee van uitbrengt te voorzien van een jackpot – zeker niet als de eerste geen jackpot bezit. Daarnaast is de gokkast te leuk zonder een bonusgame of deze jackpot om er een te hebben. Yggdrasil heeft het slim gespeeld, een tweede gokkast van dit populaire thema welke zeker net zo goed gaat scoren als deel een. Een gokkast met een jackpot zullen ze later nog wel eens uit brengen – en gezien jackpotten goed scoren? Zal het geen probleem worden om daar ook weer een groots succes van te maken. Of om het succes van Chibeasties 2 te evenaren.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Chibeasties 2

9.4

Graphics

9.2/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Leuke 'realms' in de gokkast
  • Free spins zijn aantrekkelijk

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Annamarie on Chibeasties 2
Schattig en leuk!

Net zo schattig als Chibeasties, maar dan nog spannender!

Advertisment ad adsense adlogger