Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin is een gokkast van Yggdrasil Gaming, de gokkast heeft een steampunk casino thema en is uitgerust met vijf wielen, drie rijen en twintig winlijnen. De gokkast heeft een wild symbool en freespins symbool en is derhalve ook voorzien van freespins. De uitstraling van de gokkast is duidelijk steampunk te noemen. De achtergrond is voorzien van een zeppelin en de symbolen in de gokkast hebben allemaal op een bepaalde manier iets met gokken te maken. De een houdt kaarten vast, war de ander dobbelstenen gooit. De wat meer standaard symbolen van de gokkast zijn een klaver, harten, ruiten en schoppen symbool.

Cazino Zeppelin

Hoe speel je Cazino Zeppelin

Voordat je gaat spelen is het belangrijk om te kijken of de instelling naar je keuze staan afgesteld. Je kunt namelijk de muntwaarde bepalen die weer de uiteindelijke inzet bepaalt. Ook kan je ervoor kiezen om de balance die in beeld staat in euro’s of in munten te laten staan – afhankelijk van je eigen voorkeur. Daarnaast is het een kwestie van de middelste spin knop indrukken en een kijkje nemen naar de gokkast terwijl die draait. Het is een interessante gokkast om te zien, zeker wanneer je er rekening mee houdt dat er tijdens de freespins nog van alles weer gaat gebeuren met het wild symbool dat je gewoon in beeld krijgt.

De freespins van Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin Gokkast Free Spins

Tijdens de freespins zal de wild namelijk in een sticky wild veranderen, dat geldt ookvoor de wilds die al op de wielen staan, mocht je drie of meer freespins symbolen op de wielen krijgen. Wanneer je twee freespins symbolen op de wielen krijgt, zal je automatisch veertig munten uitbetaald krijgen, heb je er drie krijg je naast die munten ook nog eens 10 freespins, bij twintig krijg je er 15 freespins bij en bij 5 keer het freespins symbool krijg je én de 40 munten en 20 freespins. Nog een extraatje omtrent de wild tijdens de freespins is dat wanneer je het wildsymbool op alle wielen te pakken krijgt (wat technisch gezien gemakkelijk zou moeten zijn omdat de wild sticky is!) krijg je er 5 freespins bij. Dit kan echter maar één keer per serie freespins gebeuren.

Winlijnen en andere bijzonderheden bij Cazino Zeppelin

Voordat er gedacht wordt dat de winlijnen iets specifiek bijzonders zijn bij Cazino Zeppelin, is er slechts te zeggen dat er twintig winlijnen zijn. Een aantal dat Yggdrasil Gaming vaak gebruikt voor hun gokkasten. Een aantal dat ook precies lekker in het midden ligt. Een veel hoger of lager aantal maakt dingen vaak of te gecompliceerd of soms te eenvoudig. Het aantal winlijnen voor Cazino Zeppelin ligt dus op een mooi aantal. Iets wat echter wel bijzonder te noemen is aan de gokkast is dat wanneer het freespins symbool op de wielen komt er tussen de nog draaiende wielen als het ware bliksem te zien is. Je aandacht is meteen gericht op de gokkast om te zien of je dan nu toch eindelijk de freespins zal gaan behalen!

Cazino Zeppelin Gokkast Welkomst2

Geen Jackpot voor Cazino Zeppelin

Hoewel er veel munten te winnen zijn bij deze gokkast (tot 40.000 per spin!) is er geen jackpot gekoppeld aan deze gokkast. Maar wanneer je deze gokkast goed bekijkt en speelt zal je bemerken dat het totaal niet nodig is om hier een enorme jackpot aan vast te plakken. De gokkast heeft genoeg interessante toevoegingen in bewegende elementen en andere zaken met de symbolen dat het totaal onnodig is om een jackpot toe te voegen aan deze gokkast. Cazino Zeppelin is een interessante gokkast die enkel om zijn naam er al om vraagt om gespeeld te worden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.4

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Interessante gokkast
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Erwin on Cazino Zeppelin

Leuke gokkast met interessante features

Advertisment ad adsense adlogger