Bicicleta

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Bicicleta

Bicicleta is een gokkast die eigenlijk niet echt in het assortiment van Yggdrasil thuishoort. De gokkast draait volledig om voetbal en dat is goed voor te stellen aangezien de gokkast precies uitgekomen is voor het EK van 2016. De uitvoering van de gokkast zou voor elke andere ontwikkelaar een prima prestatie zijn, maar de ontwikkelaar Yggdrasil heeft een naam hoog te houden. De standaard opzet van de gokkast doet daar grotendeels aan af en de animaties en geluidseffecten vallen ook tegen. Wanneer je echter vergeet dat het een gokkast is van een ontwikkelaar die enorm spannende gokkasten op de markt gebracht heeft, dan is het een leuke gokkast om je een avond mee te vermaken.

Bicicleta WelkomstHoe speel je Bicicleta?

Bicicleta is een gokkast met een standaard opzet. De vier rijen en de vijf wielen zorgen ervoor dat je direct kunt gaan spelen, want echte verrassingen zijn er niet direct op de wielen. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen. Dit wijst zich allemaal vanzelf zonder teveel moeite. Rechts van de spinbutton vind je de autospin waarmee je de gokkast in beweging kunt laten, terwijl jij de wedstrijden aan het volgen bent. De gokkast is voorzien van wild symbolen. Deze kunnen alle symbolen vervangen, behalve de free spins symbolen. De wielen zijn verder gevuld met spelers die niet lijken op de huidige spelers (dit heeft te maken met de regelgeving en veel geld) en een aantal standaard symbolen die niet storend zijn. De geluidseffecten hebben te maken met voetbal, maar dragen nauwelijks bij aan het spelen van de gokkast.

De beker in Bicicleta

Bicicleta heeft een leuke extra feature. Je kunt namelijk een bokaal winnen op het vijfde wiel. Dit zorgt ervoor dat je direct een extraatje krijgt. In de normale gokkast kunnen dit munten zijn, of free spins. Zit je al in de free spins en krijg je de beker op het vijfde wiel, dan kun je een volledig wiel wild maken. Op die manier vallen de winsten hoger uit. De beker levert dus altijd direct leuke prijzen op, die direct naar je account over worden gezet.

De free spins in Bicicleta

Bicicleta Gratis spins

Bicicleta is ook voorzien van free spins. Deze kun je op twee manieren winnen. De beker op het vijfde wiel kan je richting de free spins helpen, maar het free spins symbool kan dit ook. Wanneer je driemaal de scatter op de wielen hebt, krijg je direct acht free spins om mee te starten. Deze free spins zijn spannender dan elders. Elke speler kan namelijk veranderen in een sticky wild. Dit is een wild symbool dat blijft staan tijdens het spelen van de free spins. Krijg je de beker op het vijfde wiel, dan kunnen de winsten nog een stuk hoger uitvallen. Met een beetje geluk krijg je namelijk een volledig wiel dat uit wild symbolen bestaat. Op die manier lopen de winsten nog eens een stuk harder op en weet je zeker dat je met veel geld uit de free spins zal komen!

De winlijnen en jackpot in Bicicleta

Bicicleta is niet voorzien van een jackpot. Dat is jammer, maar de gokkast kan ook prima zonder een jackpot. Er zijn immers al free spins te winnen tijdens het spelen, en daarnaast levert de beker ook meer dan regelmatig geld op, waardoor de spanning direct al hoog is. De Bicicleta gokkast wordt gespeeld met 25 winlijnen en deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast. Dat is logisch met de feature van de beker op het vijfde wiel. De gokkast is prima uitgevoerd, het is alleen jammer dat Yggdrasil niet meer de eigen stempel op deze videoslot heeft weten te drukken, om de gokkast echt uniek te maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bicicleta

8.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Leuke feature met de beker
  • Free spins

Nadelen

  • Ondermaats voor deze ontwikkelaar
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger