Beauty and the Beast

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Beauty and the Beast

Yggdrasil is op dit moment bijkans de hoogst gewaardeerde ontwikkelaar van gokkasten en op het moment dat de ontwikkelaar een gokkast uitbracht met de titel Beauty and the Beast, waren de verwachtingen bijzonder hoog. De mensen die de introductie op de gokkast zagen, waren direct al verkocht en dat was terecht. De gesynchroniseerde wielen, de random wild symbolen en de nudge zorgden ervoor dat ook de gokkast zelf bijzonder interessant bevonden werd. De gokkast is ook nog eens bijzonder leuk opgezet qua symbolen en geluiden en ook it draagt bij aan de beleving voor de gokker.Beauty and the Beast Welkomst

Hoe speel je Beauty and the Beast?

Beauty and the Beast is een gokkast die relatief gemakkelijk te spelen is wanneer je even geen rekening houdt met alle mogelijke features. Dan houd je namelijk een gokkast over met vijf wielen en drie rijen. Er zijn symbolen die direct als standaard bestempeld kunnen worden, maar wie Yggdrasil kent, die weet dat er een juweelachtige invulling op deze symbolen gekozen is om het alsnog wat overzichtelijker te maken. Alle overige symbolen hebben te maken met het thema van de gokkast en dat zorgt ervoor dat het een sprookjesachtige gokkast geworden is.

De gokkast is goed te spelen op de computer en op mobiele apparaten. Het is eenvoudig om de inzet aan te passen tijdens het spelen en alles is overzichtelijk opgezet. Zowel op de computer als de mobiele apparaten is het menu verborgen achter het plusje, zodat de gokkast zelf overzichtelijker gehouden is dan de gemiddelde gokkast die je op het internet tegenkomt.

De features in Beauty and the Beast

Beauty and the Beast Free Spins

Beauty and the Beast wordt pas iets lastiger wanneer je kijkt naar alle mogelijke features. Wanneer de chef in beeld komt, zullen het tweede, derde en vierde wiel dezelfde symbolen krijgen. Dat geeft een kans op enorme winsten, maar dan moet het eerste wiel wel meewerken. Wanneer de dame in beeld komt te staan, komen er random wild symbolen op de wielen bij. Ook hier geldt dat dit kan zorgen voor hoge winsten. Komt de man in beeld, dan zal hij de stand van één van de wielen aanpassen om ervoor te zorgen dat je een winst krijgt. Hoe hoog de winst is, hangt maar net af van de symbolen die een winnende combinatie maken. Aangezien er ook een wild symbool op de wielen staat, kunnen winsten ook afgemaakt worden met een beetje hulp van dit symbool.

Wanneer je met de Golden Bet speelt, is de kans op de features een stuk groter. Het betekent echter ook dat je meer geld inzet per spin.

De free spins in Beauty and the Beast

Beauty and the Beast heeft free spins die het zeer interessant kunnen maken. Wanneer je de free spins vrijspeelt, mag je een bediende kiezen. Deze helpt je om hogere winsten te maken tijdens het spelen van de free spins. Dit is al interessant, maar het wordt nog leuker. Speel je tijdens de free spins nog eens de free spins vrij, dan wordt het aantal free spins weer op tien gezet en mag je nog een bediende kiezen. Heb je alle drie de bediendes actief gemaakt tijdens de free spins, dan is het niet mogelijk om de free spins nog eens opnieuw te winnen.

Beauty and the Beast Gratis Spins

De jackpot en winlijnen in Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is niet voorzien van een jackpot en dat is maar goed ook, want er is al meer dan genoeg te beleven tijdens het spelen van de gokkast. Er zijn twintig winlijnen die op elk moment actief zijn in het spel. Je kunt het aantal winlijnen niet aanpassen als speler.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Beauty and the Beast

8.4

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Sterke free spins
  • Thema leuk uitgewerkt
  • Grafisch goed in orde

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger