Alchymedes

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Yggdrasil gokkasten

Alchymedes

Alchymedes is een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil, de gokkast heeft vijf wielen en vier rijen en speelt zich af in een laboratorium. Hoewel de gokkast op het eerste gezicht wat simpel oogt, is er zoals we gewend zijn van Yggdrasil meer dan wat je in de eerste paar keer spinnen ziet. De stellages aan beide kanten van de gokkast zullen snel duidelijker worden als je eenvoudigweg de gokkast een aantal keren zal laten draaien. De gokkast heef overigens buiten een wild symbool geen symbolen die een bonusgame of free spins kunnen triggeren. Het is aangeraden om minstens een keer het voorfilmpje te bekijken, zodat je duidelijk weet wat er op je af komt.

Alchymedes Welkomst

Hoe speel je Alchymedes?

Om de gokkast te spelen zijn er niet veel dingen die je in het voren moet weten. Zoals we gewend zijn van ontwikkelaar Yggdrasil kan je alles naar eigen wens rustig instellen. Iets wat wel handig is om te weten op voorhand is dat de gokkast 30 lijnen heeft die zowel van links naar rechts als van rechts naar links werken. Een totaal dus van 60 winlijnen zou je kunnen zeggen. Je kunt de muntwaarde zelf instellen en als je vragen hebt over de gokkast kan je die eenvoudig bij de paytable vinden via de info knop links in beeld. Hier kan je ook het geluid instellen of de gokkast het hele scherm in laten nemen. De gokkast heef een knop voor de maximale inzet en kan op autoplay gespeeld worden.

Wat is er bijzonder aan Alchymedes?

Alchymedes Niveau

Alchymedes lijkt zoals nu beschreven in deze review een weinig interessante gokkast, maar daar vergis je je in! Want Alchymedes heeft dan weliswaar geen bonusgame, free spins of jackpot er zijn twee features die de gokkast wel heeft, en die zijn bijzonder interessant. Want de gokkast heeft een spreading wild pattern en een level completion multiplier. De een staat links in beeld de ander rechts. Wanneer er een wild op de wielen komt zal aan de hand van het patroon dat links in beeld staat weergegeven een aantal wilds meer in beeld komen. Alle vakken die op een winnende lijn terecht gekomen zijn zullen oplichten en wanneer je alle vakken gehad hebt, zal je naar een volgend level gaan. Bij elke spin die je hebt, zal er een andere multiplier in beeld komen te staan in de stellage rechts in beeld. De multiplier zal per spin normaal gezien oplopen.

Wat gebeurt er als je een level compleet hebt in Alchymedes?

Zoals vermeld zullen de vlakken die op een actieve winlijn betrokken zijn geweest oplichten, wanneer je het hele veld vol hebt zal je naar een volgend level gaan. Maar alvorens je naar het volgende level gaat, ga je eerst naar The Alchemist’s Scale. Hier kan je zelf bepalen of je de weegschaal in het voordeel van de wilds wilt afstellen of in het voordeel van de multiplier – speel hier gerust een beetje mee in het begin want je bepaalt zelf waar je je het beste bij voelt.

Na elke ronde heb je ook nog eens kans op een Bonus feature die random getriggered wordt als je naar een nieuw level gaat. Hierbij kunnen er een aantal bonusfeatures naar voren komen, je kunt starten met een x2 of x3 multiplier, of met een of twee extra wild posities. Maar het is ook mogelijk dat er een level multiplier is die omhoog gaat bij elke spin of zelfs een muntenbonus die tussen de 100 en 2000 munten ligt. Een ding is zeker Alchymedes is wederom een gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil waar er meer is dan je op het eerst zicht ziet – en wederom een geslaagde gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Alchymedes

8.1

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

7.8/10

Voordelen

  • Leuke levels binnen de gokkast
  • Spannend om te spelen

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tamara on Alchymedes
MAtig

Hij klinkt heel leuk, maar uiteindelijk win je er weinig mee

Advertisment ad adsense adlogger