Viking Vanguard

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Viking Vanguard

Viking Vanguard is één van de fraaiere gokkasten van de ontwikkelaar WMS. Er is gebruik gemaakt van scherpe animaties en goede ondersteunende geluidseffecten, waaronder een spannend muziekje op de achtergrond. Het is geen standaard gokkast qua opzet en symbolen, en ook de bonusgame is een onderdeel van het spel dat je zeker gezien moet hebben tijdens het spelen van Viking Vanguard. Het meest opvallende tijdens het spelen is de gestapelde wild, die bijzonder vaak in beeld komt te staan tijdens het spelen. Sterker nog, wanneer je Viking Vanguard speelt en je ziet even geen wild symbool in beeld komen, dan valt dat direct op!

 

Hoe speel je Viking Vanguard?

Viking Vanguard

Viking Vanguard is een gokkast waarbij je gerust even de tijd mag nemen om de symbolen te bestuderen die op de wielen gebruikt zijn. De Vikingen zijn scherp gemaakt, maar ook de wolf, de raaf en het oog van de draak zijn animaties waar meer aandacht aan besteed is dan doorgaans gebruikelijk is bij WMS. Viking Vanguard is geen standaard gokkast. Er zijn namelijk zes wielen en vier rijen en daarmee gebeurt er een stuk meer tijdens het spelen van deze gokkast. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt en de muziek is spannend en ondersteunend, net als de geluidseffecten die gebruikt zijn om de gokkast nog meer volledig te maken bij het spelen van Viking Vanguard.

De free spins in Viking Vanguard

Viking Vanguard Gokkast Free Spins

Viking Vanguard is bekend geworden vanwege de free spins die te winnen zijn tijdens het spelen. Daarvoor heb je het rode symbool nodig, dat elke keer verraden wordt door een speciaal geluidseffect. Bij driemaal de scatter, krijg je 8 gratis rondes. Dat is niet veel, maar door de gestapelde wild vallen de winsten hier hoger uit dan normaal. Heb je de scatter vier keer, dan krijg je 20 gratis rondes, plus tienmaal de inzet per lijn. Heb je vijfmaal de scatter, dan ben je voorlopig even druk. Je wint dan namelijk 100 free spins plus 15 keer de inzet per lijn. Over de winsten in de free spins worden de scatterwinsten gerekend, waardoor de winsten nog eens hoger uit kunnen vallen. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra spins winnen. De free spins komen echter minder vaak voor dan in andere gokkasten. Dat heeft te maken met de hogere aantallen free spins die je krijgt. Tijdens het spelen van de free spins zijn er meerdere gestapelde wild symbolen dan tijdens de normale gokkast. Dat betekent dat de winsten veel hoger uitvallen, en vaker voorkomen.

De winlijnen en jackpot in Viking VanguardViking Vanguard Gokkast Welkomst2

Viking Vanguard heeft geen jackpot. Voor de meeste spelers zijn de 100 free spins wel degelijk een vorm van jackpot. Deze zijn moeilijk te winnen, maar zodra je deze eenmaal gewonnen hebt, weet je zeker dat je een keer heel goed uit eten kunt gaan, inclusief een overnachting in een duur hotel. Viking Vanguard maakt gebruik van 60 winlijnen die niet aan te passen zijn. Naast het aantal winlijnen kun je een knop vinden met de inzet per 2 winlijnen. Door die aan te passen, kun je de inzet verhogen of verlagen. Wanneer je niet elke keer op de spinbutton wilt drukken, kun je gebruikmaken van de auto play. Deze stopt automatisch bij de free spins, zodat je deze bewust mee kunt maken, al kan dat nog lastig zijn wanneer je er meer dan 100 moet spelen voordat je klaar bent. Het grote voordeel met Viking Vanguard van WMS is dat er genoeg is om naar te kijken, en ook de geluiden blijven interessant tijdens het spelen met deze ruige Vikingen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Viking Vanguard

9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Zeer fraaie gokkast
  • Features zijn sterk

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger