Spartacus Call to Arms

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Spartacus Call to Arms

Spartacus Call to Arms is een gokkast van Williams Interactive en de naam van de gokkast is minstens zo interessant als de gokkast zelf. Het is een gokkast die niet zo vlak is als de andere gokkasten die je misschien wel kent en hoewel de opzet redelijk standaard lijkt met de vijf wielen en de vier rijen, is dat niet het geval. Links van de gokkast en boven de gokkast komen namelijk ook symbolen te staan en deze vormen de feature van de gokkast. Dit kan zorgen voor veel extra geweld en dat doet direct weer aan de Spartanen denken, die je ook op de wielen zal zien tijdens het spelen.Spartacus Call To Arms Welkomst

Hoe speel je Spartacus Call to Arms?

Spartacus Call to Arms is een gemakkelijk te spelen gokkast wanneer je eenmaal door hebt hoe alles werkt. De gokkast wordt gespeeld op de vijf wielen en vier rijen, waarbij geen standaard animaties gebruikt zijn. Alle animaties zijn in het thema van de gokkast gehouden en hebben te maken met de wereld van de Spartanen, die vooral in het teken stond van gevechten. Er is een wild symbool en er is een scatter, wat interessant is om in de gaten te houden.

Dit is een gokkast die je zeker zou moeten spelen met het geluid aan. De muziek ondersteunt het thema en de geluidseffecten ondersteunen de gokkast tijdens het spelen, wat het leuker en makkelijker maakt om de gokkast te spelen.

De feature in Spartacus Call to Arms

Spartacus Call to Arms heeft een feature en die lijkt lastig, maar is het niet. Links en rechts van de gokkast komen animaties te staan tijdens het spinnen. Deze animaties worden verbonden aan een multiplier die boven de gokkast staat. Maak je een combinatie met een van deze animaties, dan krijg je een multiplier over de winst heen, waarmee de winst dus ineens een stuk meer waard wordt.

Spartacus Call To Arms Hoe speel je

Komt een wild symbool naast de wielen te staan, dan komt deze ook op de wielen te staan. Heb je er meerdere, dan is de kans op een hoge winst direct al groter dus.

De free spins in Spartacus Call to Arms

Heb je de scatter op het eerste, derde en vijfde wiel staan, dan komen de free spins jouw kant op. Je krijgt er direct 10 en het aantal wild symbolen op de wielen blijft stijgen gedurende het spelen van de free spins. Dat is interessant, want je kunt namelijk extra free spins winnen tijdens het spelen van de free spins, waarmee de winsten dus echt hard op kunnen lopen. Verder verandert de gokkast zelf niet, het gaat vooral om het gratis kunnen draaien van de wielen en uiteraard ook het grotere aantal wild symbolen, wat zeker zorgt voor wat extra spanning!

De jackpot en winlijnen in Spartacus Call to Arms

De Spartacus Call to Arms gokkast heeft 50 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen en wanneer je de inzet onderin beeld aanpast, moet je even opletten. De inzet per lijn staat namelijk niet aangegeven, de inzet die aangegeven staat, is per 2 winlijnen. Let daarom vooral op het bedrag dat rechts komt te staan, dat is namelijk je volledige inzet over alle actieve winlijnen. Er is geen jackpot die je kunt winnen, maar dat heeft deze gokkast dan ook echt niet nodig. Er is genoeg te beleven dankzij de spannende feature die elke spin spannender maakt. Daarnaast zijn de free spins interessant en leveren ook deze veel geld op wanneer je een klein beetje geluk hebt. Deze gokkast is grafisch minstens zo interessant als audiovisueel en daarom is het verstandig om de gokkast te spelen met het geluid aan!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Spartacus Call to Arms

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger