Rainbow Riches

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Rainbow Riches

Rainbow Riches is één van de meer simpele gokkasten van WMS. Het is een gokkast waarbij veel gebruik gemaakt is van standaard symbolen, maar de gokkast die op het Ierse goud gebaseerd is, heeft wel drie verschillende features die het spelen van de gokkast weer een stuk interessanter kunnen maken. Zoals je wellicht gewend bent van WMS, is dit een gokkast waarbij je het geluid beter uit kunt zetten tijdens het spelen, tot het moment dat je bij één van de drie verschillende bonusgames gekomen bent, want dan wordt het weer een stuk interessanter natuurlijk!Rainbow Riches

 

Hoe speel je Rainbow Riches?

Rainbow Riches is in veel opzichten een standaard gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, de animaties zijn niet spectaculair en er is vooral veel gebruik gemaakt van standaard opvulling voor deze gokkast. De animaties tien tot en met de aas zijn gebruikt om de andere animaties aan te vullen, die meer met het thema te maken hebben. De geluidseffecten zijn ondersteunend bedoeld, maar de kwaliteit ervan is niet veel meer dan matig. Dat lijkt wellicht storend te zijn tijdens het spelen, maar je bent deze dingen al snel vergeten wanneer je bij één van de speciale features komt, zoals de Road to Riches, de Wishing Well feature of de Pots of Gold feature.

De verschillende features in Rainbow Riches

Rainbow Riches Gokkast Feature

Wanneer je driemaal de knipogende animatie op de wielen hebt staan, kom je bij de Road to Riches feature. Deze kan heel veel geld opleveren, afhankelijk van de inzet. Je komt naast een wiel te staan waar het aantal stappen bepaald wordt. Hoe verder je komt, hoe hoger je prijs is, maar vermijd de collect zolang je kunt! De maximale winst in deze feature staat op 200 keer je inzet, en daarmee kun je flink rijk worden. Naast deze feature zijn er nog twee andere features in de Rainbow Riches gokkast van WMS. De Wishing Well feature is de meest simpele. Wanneer je driemaal de wens put op de wielen hebt, mag je er eentje kiezen. Elke put heeft een eigen multiplier, die over jouw inzet berekend wordt. Hoe hoger de inzet is, hoe hoger de winsten uit kunnen vallen tijdens het spinnen.

Rainbow Riches Gokkast Feature2

De winlijnen in Rainbow Riches

Rainbow Riches maakt gebruik van 20 winlijnen, maar deze kun je zelf aanpassen aan je eigen stijl van spelen. Onderaan de gokkast wordt vervolgens uitgelegd hoe de inzet bepaald is waarmee je speelt. Je kunt naast het instellen van de winlijnen ook direct je inzet per lijn instellen. Aangezien deze gokkast voornamelijk werkt met multipliers in de bonusgames, kan het aantrekkelijk zijn om de inzet iets hoger te zetten dan de minimale inzet per spin. Op die manier lopen de winsten net even iets harder op. Vergeet niet dat de maximale winst bij de wensbronnen en de road to riches afhankelijk is van jouw eigen inzet per lijn. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de maximale winst natuurlijk.

De functies van de gokkast Rainbow Riches

Wanneer je tijdens het spelen van Rainbow Riches wel een keer klaar bent met de geluiden, kun je rechtsboven in de gokkast het geluid uitzetten. Daarnaast vind je een knop met opties voor de auto play. Maak je geen zorgen over de features in de gokkast, de auto play slaat namelijk automatisch af voor de feature, omdat er in beeld geklikt moet worden om door te gaan naar de volgende stap. De Rainbow Riches gokkast is eenvoudig, maar heeft genoeg elementen om interessant te blijven voor de meeste spelers in het online casino. De drie aparte features houden de spanning en de winsten namelijk hoog tijdens het online gokken!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Rainbow Riches

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke features in de gokkast
  • Aantrekkelijke gokkast

Nadelen

  • Standaard opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger