Raging Rhino

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Raging Rhino

Raging Rhino is een gokkast van WMS die helemaal draait om de wilde dieren die op de wielen staan tijdens het spinnen van deze gokkast. De gokkast is zeer populair geworden door het grote aantal manieren om te winnen, maar ook door de opzet die niet zo standaard is al veel van de andere gokkasten die op het internet te vinden zijn. De gokkast heeft namelijk meer wielen en meer rijen, maar het blijft overzichtelijk. Ook is de scatter gemakkelijk te herkennen tijdens het spelen, deze helpt je richting de free spins. De gokkast is voorzien van mooie animaties en sterke geluidseffecten die het spelen van deze gokkast zeker bevorderen.

Raging Rhino

Hoe speel je Raging Rhino?

Raging Rhino is misschien een beetje wennen wanneer je de meer standaard gokkast gewend bent. Er zijn in deze gokkast namelijk geen vijf wielen en drie rijen, maar zes wielen en vier rijen. Misschien heeft WMS daarom wel gebruik moeten maken van meer standaard gokkast symbolen dan normaal. Er wordt hier namelijk gebruik gemaakt van de negen tot en met de aas, maar dit is duidelijk gedaan om het overzicht te bewaren. Naast deze animaties vind je een neushoorn, een leeuw, een krokodil, ander dieren en een enorme diamant. De diamant moet je in de gaten houden. Deze kan er namelijk voor zorgen dat je in de free spins terecht kunt komen. Zet tijdens het spelen vooral het geluid even aan. De geluidseffecten zijn ondersteunend en de achtergrondmuziek is passend bij het thema, en zeker niet vervelend tijdens het spelen. Zie je een boom langskomen op de wielen, dan heb je de wild gevonden. Deze kan alle symbolen vervangen, behalve de diamant.

De free spins in Raging Rhino

Raging Rhino Gokkast Free Spins

De free spins zijn een klein hoogtepunt tijdens het spelen van Raging Rhino. Met driemaal de scatter krijg je acht free spins, met viermaal krijg je er 15, met vijf krijg je er 20 en zesmaal de scatter levert je 50 free spins op. Tijdens de free spins kun je veel extra free spins winnen door nogmaals de scatter op de wielen te krijgen, maar eigenlijk moet je hier vooral hopen op het wild symbool. Wanneer deze een winnende combinatie maakt tijdens de free spins, komt er een multiplier over de winsten heen die ervoor kan zorgen dat de winsten nog vele malen hoger worden. De wild kan tijdens de free spins alleen maar op het tweede, derde, vierde en vijfde wiel komen. Verder worden de free spins gespeeld met precies dezelfde gokkast als Raging Rhino zelf, dus je hoeft niet om te schakelen tijdens het spelen.

De winlijnen en de jackpot

Tijdens het spelen van Raging Rhino hoef je niet op zoek te gaan naar de jackpot van de gokkast. Die is er namelijk niet. Er komen niet regelmatige winsten langs zoals in andere gokkasten wel het geval is, maar wanneer er een winst is in Raging Rhino, dan heb je ook echt reden om te juichen. De prijzen vallen hier namelijk een stuk hoger uit dan bij andere gokkasten het geval is. Er zijn hier echter geen winlijnen gebruikt. In plaats daarvan heeft WMS gekozen voor manieren om te winnen, en dat zijn er maar liefst 4.096 in Raging Rhino. Dat betekent dat overeenkomstige symbolen op wielen naast elkaar zo goed als altijd winst opleveren, en die aantallen kunnen leuk oplopen, zeker wanneer je de neushoorn een paar keer naast elkaar op de wielen gekregen hebt. Dan weet je ook direct waar deze gokkast de naam aan te denken heeft, want de neushoorn levert je het echte geld op hier!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Raging Rhino

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Aparte opzet maakt gokkast leuk
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Moeilijker in te komen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger