OMG Kittens

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

OMG Kittens

OMG Kittens is een aandoenlijke gokkast van WMS. Denk nou niet dat de kittens alleen bijzonder schattig zijn. Het is een gokkast net als alle andere gokkasten, de winsten kunnen er flink oplopen en deze gokkast heeft iets unieks. Wanneer je de free spins haalt, win je minstens 10 keer de inzet. Dat is een garantie die de gokkast aan de spelers geeft die met de katjes willen spelen in het online casino. De gokkast zit vol met leuke kittens, het spel is bijzonder vrolijk om te spelen en de geluidseffecten zijn in het begin zeker leuk om aan te hebben staan tijdens het spelen. De kans is echter groot dat je bij OMG Kittens het geluid niet veel langer aan zal laten staan.

OMG Kittens

Hoe speel je OMG Kittens?

OMG kittens is een gokkast met vijf wielen en drie rijen. De katten komen echter alleen maar geëxpandeerd op de wielen te staan. Bij andere gokkasten kun je die nét niet helemaal op de wielen krijgen met een beetje pech, maar bij OMG kittens kan dit niet. De katten komen altijd volledig op de wielen te staan. Je speelt met Mr. Whiskers, Bubbles, Tiger en Fishcat. Deze grotere symbolen worden pas echt heel erg interessant tijdens de free spins, waarin verschillende manieren samenvallen om de hoogste winsten te kunnen leveren aan de speler die voor OMG Kittens kiest. De geluidseffecten zijn ondersteunend, maar zullen na verloop van tijd gaan irriteren. Bij de meeste spelers dan wel.

De free spins in OMG Kittens

OMG Kittens Gokkast Bonusgame

OMG Kittens is voorzien van free spins. Deze leveren minstens tienmaal de inzet op. Om er te kunnen komen, heb je vier katten op de wielen nodig, en het OMG Free Spins symbool op het vijfde wiel. Per kat wordt er bepaald of de waarde van de scatter omhoog gaat, of dat je extra free spins krijgt. Beide zijn minstens even interessant, zeker omdat het vijfde wiel elke spin een multiplier kan worden. Per free spin wordt eerst de waarde van de spin bepaald. Vervolgens wordt er gekeken hoe vaak de scatter op de wielen voorkomt, die winst wordt over de winst berekend, om vervolgens de multiplier erbij te berekenen. Tijdens de free spins kun je extra spins winnen, waardoor de winsten wel heel erg hard op kunnen blijven lopen met de kleine katjes op de wielen.

De winlijnen in OMG Kittens

OMG Kittens Gokkast Tiger

OMG Kittens wordt gespeeld met 40 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen om anders te kunnen gaan spelen. Dat zou ook vreemd zijn met de geëxpandeerde symbolen. De gokkast heeft overigens een wijd aantal mogelijkheden aan inzet. Je kunt deze gokkast spelen met een inzet van 40 eurocent per spin, maar de maximale inzet ligt op 100 euro. Wanneer je met een hogere inzet speelt, en je krijgt het scherm vol te staan met katten, of de free spins worden in werking gesteld, dan weet je niet meer waar je het moet zoeken. Aangezien de minimale opbrengst van de free spins ook nog eens tienmaal de inzet is, lopen de winsten dan pas echt hard op. OMG Kittens is niet voorzien van een jackpot, maar het mag duidelijk zijn dat de hoogste winsten gehaald kunnen worden tijdens het spelen van de free spins, waarin de multiplier, de waarde van de scatter en de multiplier van het vijfde wiel er samen voor kunnen zorgen dat de winst op duizenden euro’s kan komen te liggen, wanneer de inzet per lijn hoog genoeg is. Maar de echte vraag is hoe lang jij dit spel kunt spelen zonder het geluid uit te moeten zetten!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

OMG Kittens

8.5

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Grappig thema en leuke uitvoering
  • Features zijn sterk opgezet

Nadelen

  • Winlijnen niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger