Nemos Voyage

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Nemos Voyage

Nemos Voyage is bijkans de meest avontuurlijke gokkast van de ontwikkelaar WMS. Het is een gokkast die je bijna progressief zou mogen noemen. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer mogelijkheden er zijn en hoe hoger de winsten uit kunnen vallen. Dat is niet alles tijdens het spelen van deze gokkast. Je hebt een leuke meter aan de rechterzijde tijdens het spelen, er is een spannend muziekje en daarnaast zijn de animaties scherp en vermakelijk. Het is een gokkast die je helemaal mee kunt krijgen tijdens het spelen in het online casino!

Nemo’s Voyage

Hoe speel je Nemos Voyage?

In Nemo’s Voyage ga je mee op reis onder water in de duikboot. Het is de bedoeling om zover mogelijk onder water te komen tijdens het spelen. Het niveau is rechts in beeld te zien. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen in Nemos Voyage. Dat is een voordeel, maar het was ook gemakkelijk voor WMS, want het thema laat veel verschillende animaties op de wielen toe. De geluidseffecten zijn verstandig gekozen, zij ondersteunen het spel maar zijn op geen enkele manier storend. De muziek blijft vermakelijk tijdens het spelen en ook dat is een goede keuze geweest van de ontwikkelaar die met deze gokkast veel spelers aan heeft weten te trekken.

De speciale features in Nemos Voyage

Nemos Voyage Gokkast Wild

Nemo’s Voyage maakt gebruik van een meter aan de rechterzijde. Deze meter zorgt ervoor dat je speciale wild functies vrij kunt spelen, die ervoor zorgen dat de winsten een stuk hoger uit kunnen vallen tijdens het spelen. Daarvoor moet je wel een aardig aantal keren spinnen. Het is belangrijk om te weten dat de meter direct op 0 komt te staan zodra je de inzet per spin verandert. Laat deze dus indien mogelijk zo lang mogelijk vaststaan! Het eerste dat je vrij kunt spelen, zijn de wild symbolen met multiplier. De tweede zijn de expanderende wild symbolen. Uiteindelijk kun je zover komen dat hele wielen wild zullen worden tijdens het spelen van de gokkast, maar dan ben je een aardig eind onder weg met het spelen. Bijkans heb je dan de bonusgame al eens gezien, waar ook een speciale feature in zit!

Free spins in Nemo’s Voyage

Nemos Voyage Gokkast Free Spins

Nemo’s Voyage maakt gebruik van interessante free spins tijdens het spelen. Met driemaal het bonussymbool krijg je 8 free spins, die veel geld op kunnen leveren dankzij de speciale random feature. De octopus naast de gokkast zet namelijk met regelmatig random wild symbolen op de wielen neer. Deze wild symbolen blijven tijdens het spelen van de free spins staan, en er komen er steeds meer bij tijdens het spelen. Wat wel jammer is, is dat de opgespaarde wild symbolen uit de meter aan de rechterzijde van het speelveld niet meedoen tijdens het spelen van de free spins. Gelukkig zorgt de octopus voor genoeg andere wild symbolen tijdens het spelen!

De winlijnen in Nemo’s Voyage

Nemo’s Voyage maakt gebruik van 40 winlijnen. Deze kun je niet aanpassen tijdens het spelen, maar je kunt de inzet per spin wel aanpassen. Nu is het belangrijk om te weten dat de meter op nul gezet wordt wanneer je de inzet per spin verandert. Daarom is het goed om van tevoren alvast te bedenken hoe je deze gokkast wilt gaan spelen. Op die manier kun je alle extra wild functies vasthouden en de grotere winsten bij elkaar te spelen. Let wel op! Wanneer de druk rechtsboven in beeld maximaal is, dan stijg je weer helemaal terug naar de oppervlakte en moet je helemaal opnieuw beginnen met het volspelen van de meter. Een ideaal moment om de inzet aan te passen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Nemos Voyage

8.2

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.4/10

Voordelen

  • Leuke gokkast om te spelen
  • Interessante features

Nadelen

  • Winlijnen niet aan te passen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger