Michael Jackson King of Pop

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Michael Jackson King of Pop

Michael Jackson King of Pop is naar alle waarschijnlijk de enige gokkast die je speelt tijdens het luisteren van Dirty Diana. Deze gokkast is van de hand van Bally, onderdeel van de SG groep en het is direct duidelijk waar deze gokkast om draait. De koning van de pop is een groot symbool voor veel mensen en de uitvoering van de gokkast is een mooi eerbetoon aan Michael Jackson. De opzet van de gokkast is redelijk standaard gehouden, maar het grote aantal features, free spins en bonusgames zal ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. En niet alleen door de muziek die je hoort tijdens het spelen.

Hoe speel je Michael Jackson King of Pop?

Michael Jackson King of Bonus

Michael Jackson King of Pop is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, wat de gokkast bijzonder overzichtelijk houdt. Tijdens het spelen kun je de inzet aanpassen in het menu, hier vind je ook de autospin. De gokkast is optimaal gemaakt voor de mobiele gebruikers, op de computer moet je de knoppen aan de linkerkant zoeken, en links onder in de hoek van de gokkast. Er zijn veel standaard symbolen gebruikt, de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. De overige symbolen hebben te maken met de koning van de popmuziek. Tijdens het spelen komt er veel muziek langs van Michael Jackson. Dit is niet vervelend, maar je kunt de muziek uitzetten wanneer je liever andere nummers van hem wilt luisteren via Youtube bijvoorbeeld.

De features in Michael Jackson King of Pop

Michael Jackson King of Pop Gratis Spins

Tijdens het spelen van de gokkast kunnen de wielen ineens verdwijnen. Michael komt in beeld en begint te zingen, terwijl er wild stapels langs komen. Een aantal van de wielen zal wild blijven, om zo te zorgen voor extra winsten. Een andere leuke feature is wanneer de moonwalk voorbij komt, Michael laat dan dubbele wild symbolen achter op de wielen die zorgen voor nog veel meer hoge winsten, en dat kan zomaar een kolossale winst opleveren!

Michael Jackson King of Pop Wild

Wanneer je voor de nog grotere prijzen wilt gaan, moet je de bonussymbolen in de gaten houden. Heb je die van deze symbolen, dan ga je naar een grote draaischijf. Hier staan contante winsten op, maar ook extra free spins die je kunt winnen. Win je een contante prijs, dan spin je direct nog een keer voor een multiplier over de winsten heen. Heb je iets meer geluk, dan win je één van de verschillende extra games waarin nog veel meer geld te verdienen is. Je kunt in alle gevallen maximaal eenmaal per schijf draaien. Wanneer het tegenvalt, moet je hopen op nog eens driemaal de bonus op de wielen tijdens het spinnen.

De winlijnen en de jackpot in Michael Jackson King of Pop

De gokkast heeft een symbool waarop de jackpot vermeld staat. Juich niet direct te hard. Je hebt twee symbolen nodig om tweemaal je inzet terug te krijgen. Krijg je meer dan twee jackpot symbolen, dan lopen de winsten flink op, maar je zal er geen duizenden euro’s mee kunnen verdienen. Het is dus wel een jackpot, maar geen jackpot zoals de progressieve jackpotten die we kennen van andere gokkasten van andere ontwikkelaars. Er zijn in totaal 25 winlijnen die niet aan te passen zijn door de speler. Al met al is Michael Jackson King of Pop een zeer interessante gokkast met leuke features, veel muziek en verschillende bonusgames. Daar komt nog eens bij dat er een soort van jackpot is, al moet je je daar niet direct te rijk mee rekenen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Michael Jackson King of Pop

9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Veel muziek
  • Veel features
  • Free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews

Echt een hele leuke en spannende gokkast. Deze videoslot is ook in Holland Casino te spelen.

Advertisment ad adsense adlogger