Lunaris

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Lunaris

Lunaris is een zeer bijzondere gokkast van WMS. Het is in feite een gokkast die bestaat uit twee verschillende gokkasten, maar dankzij één feature in de gokkast zijn de twee spellen toch samen één groot spel geworden. Hoewel de linkerzijde eruit ziet als een normale gokkast, heeft de rechterzijde van de gokkast een minstens zo grote functie tijdens het spelen van het spel. Voor de meeste gokkers lijkt deze gokkast bijzonder verwarrend, maar wanneer je deze speelautomaat eenmaal door hebt, is het een rustgevende, maar tevens zeer spannende gokkast waarbij de winsten heel hard op kunnen lopen wanneer het een klein beetje mee zit.

Lunaris

Hoe speel je Lunaris?

Lunaris is een gokkast die opgebouwd is uit twee verschillende onderdelen. Aan de linkerzijde heb je een redelijk standaard gokkast met vijf wielen en vier rijen. Dat spreekt voor zich, dat is het simpele gedeelte. Aan de rechterzijde heb je echter ook nog eens vijf wielen, met maar liefst twaalf rijen. Wanneer je dat eenmaal gezien hebt, zijn de 100 winlijnen in deze gokkast ineens een stuk beter te verklaren! Er is gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, maar geen boeren en koningen hier. De gokkast maakt gebruik van de vier kaartkleuren, harten, ruiten, schoppen en klaveren. Tijdens het spelen wordt er gebruik gemaakt van een feature die met een vlinder werkt, er is een wild symbool en het bonussymbool is de scatter. Deze kan je naar de free spins leiden.

De vlinder feature in Lunaris

Wanneer je aan de linkerzijde van de gokkast een vlinder krijgt, komt daar een nummer in te staan. Dat is het aantal vlinders dat naar rechts zal vliegen, om daar een aantal van de symbolen over te nemen. Deze symbolen worden vervolgens allemaal eenzelfde symbool, waarmee de kans op winsten maximaal is, zeker met de twaalf rijen aan de rechterkant. Er kunnen maximaal 20 vlinder naar de rechter gokkast vliegen, en daarmee kan het zomaar eens zien dat je de maximale winst in de gokkast te pakken kunt krijgen. Deze feature draagt zeker bij aan het spel, want bijna altijd levert de vlinder een leuke som met geld op tijdens het spelen!

De free spins in Lunaris

Lunaris Gokkast Free Spins

Om in de free spins te kunnen komen, heb je minstens driemaal de rups nodig. Deze kan alleen op het eerste, derde en vijfde wiel komen van beide gokkasten. Met driemaal de scatter krijg je acht free spins, met vier stuks krijg je er 12, bij vijfmaal de scatter krijg je 20 free spins, en met zesmaal de scatter krijg je 25 free spins en ook nog eens 25 keer je inzet. De free spins worden niet met dezelfde wielen gespeeld als de normale game en er is geen multiplier. Je kunt tijdens de free spins het geluk hebben dat je meer spins wint, waarmee je meer geld kunt winnen dan tijdens de normale game. Dat heeft te maken met het feit dat er geen inzet vereist is om de free spins te spelen.

De winlijnen en de jackpot in Lunaris

Lunaris wordt niet gespeeld met een jackpot en dat is jammer, want het had goed bij deze aparte gokkast gepast, die toch al een vreemde feature gebruikt, en ook qua opzet is het niet de meest doorgaans geziene gokkast op het internet. Dat is ook goed te merken aan het aantal winlijnen. Er zijn er namelijk maar liefst honderd en de inzet wordt bepaald per twee winlijnen. Wanneer je 100 winlijnen teveel vindt, kun je het aantal aanpassen door op het minnetje te drukken dat links van de honderd staat. Aan de andere kant kun je de inzet per lijn instellen. Op die manier kun je de gokkast naar je eigen smaak en inzet aanpassen voordat je begint met spelen. Wil je niet elke keer op de spinbutton hoeven klikken tijdens het spelen van de Lunaris gokkast, dan zit de autoplay functie van WMS links naast de totale inzet. Je kunt daar het aantal spins instellen dat gedraaid moet worden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lunaris

7.8

Graphics

7.6/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

6.5/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Opzet maakt gokkast interessant

Nadelen

  • Kan lastiger zijn om te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger