Luau Loot

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Luau Loot

Luau Loot is een gokkast van WMS waarbij gekozen is voor een exotisch thema. Het draait hier allemaal om Hawaï in een zinderende gokkast met een redelijk standaard opzet. Daarmee is het een gemakkelijk te spelen gokkast, waarbij je nauwelijks informatie nodig hebt om te kunnen spelen. De gokkast is voorzien van free spins waarin de gestapelde wild symbolen je om de oren vliegen en dat zorgt ervoor dat de maximale winsten hier net wat gemakkelijker te halen zijn. De gokkast is vooral een complete gokkast die belonend is voor de spelers. En wat is er leuker om te spelen met de vakantiebestemming die je kunt boeken na het halen van echt grote winsten in deze gokkast?

Luau Loot

Hoe speel je Luau Loot?

Luau Loot is een gemakkelijk te spelen gokkast. De gokkast is voorzien van vijf wielen en drie rijen en daarmee is het spel gemakkelijk te ontdekken. Er zijn geen standaard gokkast symbolen, maar aangezien de animaties relatief rustig en eenvoudig gehouden zijn, is de gokkast alsnog zeer overzichtelijk. In de gokkast kom je kokosnoten tegen, een surfer, een dansende dame, veel vruchten, een schelp en natuurlijk een beeldje en een bloemenkrans. De animatie waar groot ‘Wild’ in geschreven staat, dat is het wild symbool. Deze kan alle symbolen vervangen behalve de scatter. Dat is de animatie met een palmboom en een gouden randje. Deze helpt je richting de free spins.

De free spins in Luau Loot

Luau Loot Gokkast Free Spins

Luau Loot is voorzien van free spins. Deze free spins worden gespeeld op dezelfde wielen als de normale gokkast, maar er zijn veel meer gestapelde wild symbolen. Grote kans dat tijdens het spelen van de free spins minstens twee wielen volledig wild zullen zijn. Daarmee vallen de winsten al snel stukken hoger uit. De free spins zijn te openen na minstens driemaal de scatter op de wielen, hiermee krijg je vijf gratis spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je met de hulp van de scatter nog meer free spins vrijspelen, maar dat is bijzaak. Je hebt namelijk alle aandacht nodig om in te schatten hoe hoog de winsten zullen worden nadat de eerste twee wielen volledig wild geworden zijn. Ondanks het lage aantal free spins dat gegeven wordt, zijn de winsten uit de free spins meestal meer dan gemiddeld.

De jackpot in Luau Loot

Luau Loot is niet voorzien van een jackpot. Dat is jammer, want de soortgelijke gokkast van de concurrent Net Entertainment is wel voorzien van een jackpot en daarmee raakt de gokkast van WMS een beetje ondergesneeuwd. Desalniettemin is de gokkast leuk uitgewerkt en is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. De gokkast heeft namelijk niet direct een jackpot nodig dankzij de belonende free spins die veel geld op kunnen leveren tijdens het spelen.

De winlijnen in Luau Loot

Hoe Speel je Luau Loot Gokkast

Luau Loot heeft in totaal 25 winlijnen. Deze zijn aan te passen, maar het is maar net de vraag hoe wenselijk dat is. Wanneer je met weinig winlijnen de free spins in komt, is de kans bijzonder klein dat je grote winsten binnen kunt halen. De winsten worden immers mede bepaald door het aantal winlijnen dat je gebruikt. Je kunt de inzet per lijn gemakkelijk aanpassen onder in de gokkast. Door gebruik te maken van de plus en de min zal je zien dat de totale inzet per spin aangepast zal worden door de gokkast. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan wanneer je een reis naar Hawaï bij elkaar wilt spelen tijdens het spelen van Luau Loot in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Luau Loot

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen gokkast
  • Features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger