Kiss

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Kiss

Williams Interactive heeft een gokkast gemaakt rond de wereldberoemde band Kiss. Natuurlijk moet Gene Simmons daar in voorkomen, maar je komt nog veel meer animaties tegen die te maken hebben met de groep die ooit immens populair was. De gokkast heeft een wat vreemde opzet voor de mensen die niet bekend zijn met de WMS gokkasten, er zijn namelijk twee verschillende speelautomaten die naast elkaar staan. Met de muziek van Kiss op de achtergrond en de geluidseffecten die heerlijk op de muziek meespelen is het vooral een leuke gokkast om te spelen, niet alleen vanwege het online gokken, maar ook vanwege alle dingen die eromheen bedacht zijn door de ontwikkelaar die het succes van Kiss slim gebruikt heeft in het online casino.Kiss Gokkast Muziek

Hoe speel je Kiss?

De Kiss gokkast bestaat uit twee verschillende gokkasten. Allereerst heb je links een normale gokkast staan met vijf wielen en vier rijen. Een heel aantal symbolen zijn groter dan de normale animaties, dus het is even wennen tijdens het spelen van het spel. Er is gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen om de gokkast overzichtelijk te houden, de boer tot en met de aas zijn gebruikt als symbolen op de wielen die gemakkelijk te herkennen zijn. De rest van de symbolen hebben te maken met Kiss en de muziek en de geluidseffecten staan uiteraard helemaal in het teken van Kiss.

De wild feature in Kiss

De Kiss gokkast maakt gebruik van een speciale wild feature die de spelers van WMS gokkasten ongetwijfeld zullen herkennen. Wanneer je in de linker gokkast een volledig wiel wild hebt, zal dit wiel in de rechter gokkast ook helemaal wild worden. Heb je twee wielen helemaal wild, dan worden die ook helemaal wild symbool aan de rechterkant. De manier om snel hele grote winsten op de wielen te krijgen, want dan gaat het ineens heel erg hard met de 100 winlijnen in de gokkast!

De free spins in Kiss

Kiss Gokkast Free Spins
Wanneer je het Kiss symbool op de wielen ziet, dan heb je de scatter in deze online gokkast gevonden. Wanneer je er drie hebt, krijg je acht free spins. Wanneer je er vier hebt, mag je twaalf gratis spins gaan draaien. Bij vijfmaal de scatter krijg je maar liefst twintig spins zonder inzet. Tijdens het spelen van de free spins speel je precies in dezelfde gokkast als de normale game, maar je krijgt er wel een ander Kiss nummer voor op de achtergrond. Zo weet je precies wanneer je in de free spins aan het spelen bent. Tijdens het spelen van de gratis spins kun je overigens nog meer gratis spins verdienen met behulp van de scatter. Op die manier kun je net wat langer grotere winsten binnen blijven halen, zeker wanneer de wild functie meermalen voorbij komt tijdens het spinnen.

Kiss Gokkast Bonus

De winlijnen in de Kiss gokkast

Deze gokkast is voorzien van 100 winlijnen die verspreid zijn over twee verschillende gokkasten. De winlijnen zijn naar beneden bij te stellen, maar dat is niet aan te raden vanwege de functie die de wilde wielen meegekregen hebben. Het is verstandiger om de inzet per winlijn aan te passen zodat je optimaal gebruik kunt blijven maken van de mogelijkheden van deze gokkast tijdens het spelen. Deze gokkast is geschikt voor alle soorten spelers qua inzet. De minimale inzet is slechts 50 cent tijdens het spelen van de Kiss gokkast, maar wanneer je juist met heel veel geld wilt gaan gokken, dan is het goed om te weten dat de maximale inzet bij deze gokkast een ruime 250 euro is!

Kiss Gokkast Welkomst2

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Kiss

8.3

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Interessant thema
  • Genoeg features

Nadelen

  • Teveel winlijnen voor een leuke gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger