Giants Gold

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Giants Gold

Giants Gold is op zijn minst gezegd een bijzonder gokkast van Williams Interactive. WMS heeft hiermee ingezet op een van de sprookjes, maar wel weer op een volledig eigen manier. Hoewel het duidelijk is dat er gespeeld wordt met een reus, lijkt de gokkast nog een stuk meer op een boerderij vanwege alle dieren. Deze gokkast van WMS is voorzien van free spins, en tijdens het spelen van deze videoslot gebeurt er genoeg om druk mee te blijven tijdens het spelen. Zo heb je niet één maar twee gokkasten en gaan de wild symbolen elke keer mee naar de tweede gokkast tijdens het spelen van de gokkast.

Giant's Gold

Hoe speel je Giants Gold?

Giants Gold is een aparte gokkast. Of eigenlijk zijn het aparte gokkasten. Links in beeld zie je een meer standaard variant van de gokkast. Er zijn vijf wielen en vier rijen en daarmee zou het prima standaard geweest zijn. WMS heeft echter besloten om rechts nog een gokkast te maken met dezelfde symbolen. Het aantal wielen is gelijk, maar er zijn veel meer rijen in de gokkast aan de rechterzijde. Er zijn er zelfs zoveel dat er gebruik gemaakt is van 100 winlijnen om de winsten te maximaliseren voor de spelers van deze gokkast. Er is gebruik gemaakt van een wild, dat is de groene boom die vaak gestapeld op de wielen komt te staan. De gouden eieren zijn de scatter symbolen. Wanneer je hier genoeg van op de tien wielen kunt krijgen, dan ga je naar de free spins toe. Daar lopen de winsten al snel een stuk harder op.

De free spins in Giants Gold

Giants Gold Gokkast Free Spins

Giants Gold werkt met free spins. Daarvoor moet je de eieren op minstens drie van de wielen hebben staan om deze vrij te spelen. Tijdens de free spins zijn de winsten hoger dan in de normale game tijdens het spelen. Heb je veertig eieren gepakt, dan heb je dus 100 free spins te pakken met een multiplier over de winsten die je haalt. Niet heel vervelend tijdens het spelen, zeker niet wanneer je inziet dat je extra spins kunt winnen tijdens het spelen van deze free spins!

De wild functie in Giants Gold

Giants Gold Gokkast Wild

Giants Gold wordt gespeeld met een wild. Wanneer je tijdens het spelen merkt dat de wild ineens overgaat naar het kolossale wiel, dan heb je een volledig wiel wild gehad. Wanneer je tijdens het spelen in de linker gokkast een wiel volledig wild hebt gekregen, dan wordt hetzelfde wiel in de grote gokkast namelijk ook wild. Heb je drie wild symbolen boven elkaar, dan gebeurt er niets. Je hebt namelijk geen volledig wiel wild. Deze functie werkt alleen van de linker gokkast naar de rechter gokkast. Andersom werkt deze functie dus niet.

De winlijnen in Giant’s Gold

Gian’s Gold werkt met in totaal 100 winlijnen. Deze winlijnen zijn aan te passen, maar daarbij moet je wel opletten voordat je begint te klikken. De winlijnen worden namelijk per 20 verhoogd of verlaagd. Dat betekent dat je vijf verschillende inzetniveaus hebt. Daar kun je niet over klagen. Bij zulke gokkasten is het namelijk niet normaal dat je de winlijnen in kunt stellen. Wanneer je de inzet per spin aan wilt passen, moet je ook even opletten. De inzet wordt niet per winlijn bepaald, maar per twee winlijnen. Houd daarom altijd even de totale inzet in de gaten die rechts van de inzet per twee lijnen wordt getoond. Zo weet je zeker dat je speelt met het bedrag waar je mee wilt spelen in het online casino tijdens een gokje wagen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Giant's Gold

7.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

6.9/10

Mobiel

6.0/10

Voordelen

  • Genoeg actie tijdens het spelen

Nadelen

  • 100 winlijnen is teveel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger