Frozen Inferno

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Frozen Inferno

Frozen Inferno is een gokkast met twee gezichten, als je de gokkast opent is het een verrassing of je de ijzig koude kant te zien krijgt of de vurige kant. Een ding is zeker, beide gokkast hebben leuke voordelen! En vrijwel geen nadelen – dat klinkt bijna te goed om waar te zijn nietwaar? De gokkast in algemeen heeft vijf wielen, vier rijen en 40 winlijnen. De wild symbolen zijn in de koude variant bevroren en blijven dus op hun plek zitten, in de vurige variant zullen ze over het beeld heen bewegen (random) waardoor je winst kansen aanzienlijk vergroot worden.
frozen inferno Welkomst

Hoe speel je deze gokkast

Het is een lichtelijk ingewikkelde gokkast als je deze voor het eerst wilt gaan spelen, hoe alles werkt kan een beetje onduidelijk zijn en ook na een aantal keren spinnen kan dit zo blijven. De gokkast is echter gemaakt voor de mobiele markt, en het kan voor de gebruikers van een vaste computer soms wat lastiger zijn om alles uit te vogelen. Links onderin kan je alles echter vinden wat je nodig hebt, iets daarboven kan je de knop vinden om het geluid mee aan en uit te kunnen zetten. Hoewel de gokkast ingewikkeld is, is het wel een gokkast die per direct je aandacht weet vast te houden, iets wat een goed teken is.

Bonusgame voor Frozen Inferno

Hoewel de gokkast volgens de paytable een bonus symbool heeft (en die na enkele keren spinnen ook naar voren kwam) veranderde dit symbool in een wild symbool zonder dat er duidelijk werd hoe dit een bonusgame zou moeten zijn. In de paytable staat beschreven dat een bonussymbool (in beide modussen) unlimited freespins kan triggeren tot 5 winsten achter elkaar. Hoeveel bonussymbolen hier precies voor nodig zijn is onduidelijk. Ook is er een tovenaar op de wielen te vinden (beide modi wederom) en ook de functie van deze tovenaar is vrij onduidelijk te noemen. Met andere woorden er is geen idee hoe de bonusgame functioneert, en of deze wel in plaats is. Ook de freespins zijn onduidelijk.

Het wild symbool van Frozen Inferno

De gokkast heeft op beide modi een wild symbool, als je de gokkast begint met wilds, zullen die in beide gevallen in beeld blijven staan. Anders is het afwachten tot je wilds in beeld krijgt. Bij de Frozen variant, zijn de wilds ook bevroren en zullen ze de vaste plek behouden op de wielen. Bij de Inferno zijde, zullen de wilds blijven branden, maar ook over de wielen heen en weer springen. Dit kan hele leuke dingen doen, in beide varianten – en zeker leuke winsten opleveren. Het wild symbool is dan ook een erg graag gezien symbool op deze gokkast.

Geen jackpot voor Frozen Inferno

frozen inferno Welkomst2
De gokkast heeft geen jackpot, en als de manier om een jackpot te winnen net zo obscuur gedaan zou zijn als de rest van de gokkast, dan is dat iets bijzonder goeds. Het is een aantrekkelijke gokkast, maar het kan enige tijd duren voordat je doorhebt hoe deze gokkast functioneert. Al met al heeft Williams Interactive een aantrekkelijke gokkast gemaakt, maar ook een bijzonder ingewikkelde gokkast, waarvan niet geheel duidelijk is wat het doel is van de gokkast. Het lijkt wat overtrokken te zijn, net of ze te hard hun best hebben gedaan om dit alles te realiseren. Eenvoud loont! Het enige wat gezegd kan worden, is het feit dat de gokkast gemaakt is voor de mobiele markt, ertoe zal leiden dat mensen deze gokkast frequent zullen gaan spelen. Want met de wilds en alles? Zijn de winkansen hoog, en maakt het eigenlijk niet zo heel erg veel uit dat de rest van de gokkast vrij onduidelijk is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Frozen Inferno

8.2

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

7.8/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Twee delen binnen de gokkast
  • Leuke gokkast met veel actie

Nadelen

  • Moeilijke gokkast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger