Fire Queen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Fire Queen

Fire Queen is een aantrekkelijke gokkast van WMS waarin de extra feature het meest belangrijke onderdeel blijkt tijdens het spelen. Het is een gokkast met een vreemde opzet, het ziet er niet uit als de standaard gokkast die je wellicht gewend bent tijdens het spelen van gokkasten, maar voor veel mensen is dat juist een positief punt van deze ontwikkelaar. De aparte opzet zorgt er samen met de extra feature wel voor dat het tijdens het spelen constant spannend is, en ook zal blijven, want de winsten kunnen hier flink oplopen door de dame die met vuur aan het spelen is op de wielen waarmee jij speelt.

Fire Queen

Hoe speel je Fire Queen?

Fire Queen is geen standaard gokkast. De eerste twee wielen hebben slechts twee keer twee rijen, en die zijn van elkaar gescheiden. Dat is nodig voor de speciale feature die alles te maken heeft met de Fire Queen zelf. Het derde tot en met het vijfde wiel hebben zes rijen per stuk. Er is gebruik gemaakt van standaard animaties om de gokkast op te vullen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de symbolen aan te vullen, maar erg storend kan dat niet genoemd worden. De rest van de animaties zijn namelijk scherp en vermakelijk, en ook de muziek en geluidseffecten zijn bijzonder aantrekkelijk gemaakt tijdens het spelen van Fire Queen.

Maar al met al is het de speciale feature die het ‘m doet. Er is gebruik gemaakt van twee keer twee symbolen op de eerste twee wielen. Wanneer de wild op een van deze vlakken komt, komt die automatisch ook op dezelfde positie in het vak eronder. Dat betekent dat je altijd meer wild symbolen krijgt wanneer je hier wild symbolen krijgt te staan. Maar er is meer dat er gebeurt hier. Krijg je voer dezelfde symbolen in één van de vier vakken, dan krijg je zo ineens vijf free spins. Daar heb je geen enkele scatter voor nodig! De vier symbolen blijven tijdens de free spins staan, zodat de winst heel hard op kunnen lopen!

De normale free spins tijdens Fire Queen

Fire Queen Gokkast Free Spins

Fire Queen heeft ook gewone free spins. Deze spins kun je alleen openen met driemaal of meer de scatter op de wielen. Ook hier krijg je vijf free spins, maar er zijn geen symbolen die blijven staan. De spins met vier dezelfde symbolen in één van de vakken zijn dus interessanter wanneer je veel geld wilt winnen. Tijdens beide soorten free spins is de wild op het derde, vierde en vijfde wiel bijzonder interessant. Deze zal namelijk over heel het wiel expanderen, waarmee de kansen op grote winsten nog eens veel groter zullen worden tijdens het spelen van de Fire Queen gokkast.

De winlijnen en jackpot in Fire Queen

Fire Queen maakt geen gebruik van een jackpot, maar met de honderd winlijnen die gebruikt worden, kunnen de winsten wel flink hard oplopen tijdens het spelen van deze gokkast. Er is een auto play functie wanneer je niet elke keer zelf wilt klikken op de muis. Je kunt de inzet per winlijn aanpassen om met meer of minder geld te spelen. Dat kun je rechts naast het aantal winlijnen doen, en op die manier kun je de gokkast precies zo instellen als dat je zelf wilt hebben tijdens het spelen van de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fire Queen

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Unieke opzet
  • Leuke features

Nadelen

  • Vreemde opzet kan gokkast moeilijk maken
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger