Enchanted Kingdom

Ben jij wel iemand die van sprookjes en mythische verhalen houdt? Duik jij met liefde in de wonderlijke wereld van spreuken, grote kastelen en avontuurlijke opdrachten? Dan kom je in Enchanted Kingdom in een wereld terecht waar jij de komende tijd wel zoet bent. Je omringt jezelf in Enchanted Kingdom met rijkdom, de lokale royals en welvaart die je nog niet eerder gezien hebt. Doordat je zelf het kasteel pas kunt bereiken als je door de dik begroeide omliggende bossen wandelt, kom je van alles tegen. Je wilt natuurlijk ongedeerd bij de hoofdprijs uitkomen. Daar moet je dus nog wel aardig wat werk voor verrichten. 

Gedurende deze wandeling kom je in contact met schattige eekhoorns, prins kikkers en paddestoelen die zo groot zijn dat ze wel bomen lijken. Door de juiste symbolen op het scherm te verzamelen, maak jij optimaal gebruik van alles wat er om je heen gebeurt. 

enchanted kingdomWMS heeft met Enchanted Kingdom een thema te pakken dat we maar weinig zien. We hebben de afgelopen jaren maar weinig WMS gokkasten mogen reviewen. Het is dan ook een welkome verrassing dat we juist Enchanted Kingdom van WMS mogen recenseren. 

De gokkast die met Mega Drops verschillende jackpots heeft is er een voor de boeken. Dat is tenminste wat WMS ons doet beloven. Of Enchanted Kingdom ook iets voor jou is, gaan we je uitgebreid vertellen.

Wat jij over deze nieuwe WMS video slot moet weten

enchanted kingdomVelen die al eens eerder een WMS slot hebben gespeeld zullen overeenkomsten zien met het nieuwe Enchanted Kingdom. Deze gokkast is namelijk door dezelfde vormgever ontworpen waardoor de schattige symbolen terug zijn. Eerdere releases lieten een soortgelijk design zien. Een design waar veel spelers over te spreken waren. 

Deze video slot heeft echter een stuk meer te bieden dan alleen een mooi design. Op de 15 winlijnen die op vijf rollen met ieder drie symbolen te vinden zijn, kom je mythische en sprookjesachtige symbolen tegen. Deze symbolen kunnen je vanaf 15 cent per inzet geld opleveren. Dat is een mooi bedrag voor de beginnende speler. Ervaren spelers die met een groot budget aan de slot komen zullen niet heel blij zijn met de maximale inzet. De maximale inzet is namelijk vastgezet op een (wat opmerkelijke) € 18,75 per spin. Hierdoor kunnen highrollers niet hun ei kwijt op deze nieuwe gokkast. 

De variantie is gemiddeld met een uitbetalingspercentage van 96,18%. Het huisvoordeel van 3.82% is dan ook gemiddeld en niet anders dan eerdere WMS slots. We hadden weliswaar gehoopt op een lager huisvoordeel zoals we steeds vaker zien. Je kunt niet alles krijgen zeggen we dan maar. 

Verder is deze gokkast van een groot aantal features voorzien, waaronder een gratis spin bonus met multipliers. Daarbij komt ook nog een soort jackpot kijken, een instant geldprijs die je kunt winnen met een specifieke combinatie. Hoe jij deze combinatie kunt ontgrendelen houden we nog even geheim. 

Ten slotte zijn er nog een groot aantal symbolen die bij een slimme combinatie een hoge winst kunnen opleveren. We raden je absoluut aan naar deze combinatie op zoek te gaan. Want als je wilt knallen, zijn de verborgen combinaties precies wat je nodig hebt..

Wat de symbolen van Enchanted Kingdom precies betekenen

enchanted kingdomJe kunt op Enchanted Kingdom veel verschillende symbolen tegenkomen die ieder hun eigen unieke waarde hebben meegekregen. Daarbij zijn de gebruikelijke standaardsymbolen ook weer aanwezig. De lage symbolen zijn ook hier de kaartsymbolen. Waar je normaliter vijf kaartsymbolen hebt om uit te kiezen, zijn het er hier zelfs zes. Je hebt behalve de azen, koningen, vrouwen, boeren en tienen nu ook negens. Gek genoeg ontvang je nog steeds een fatsoenlijke uitbetaling hiervoor. Bij vijf azen, koningen, vrouwen, boeren, tienen of negens op een rij, krijg je namelijk tussen de 5 en 10 keer je inzet terug. 

Er zijn meerdere symbolen die je aanzienlijk meer op kunnen leveren dan de kaartsymbolen. Om te beginnen zijn dan de elfjes en de veldmuizen. Deze elfjes zijn er in twee soorten waarvan de rode soort je meer op kan brengen. 

Als jij vijf elfjes of muizen op een van de 15 winlijnen krijgt, krijg je tussen de 15 en 50 keer je inzet terug. Op een goede inzet is dat al snel een behoorlijke verveelvoudiging van je inzet. 

De beste combinatie die jij op Enchanted Kingdom kunt maken

Het symbool dat jij het meest in de gaten wilt houden, is de boom. Het bos dat vol met bomen staat is bij Enchanted Kingdom wat anders ingedeeld. Je komt bomen namelijk minder vaak tegen waardoor het ook het meest waardevolle symbool is. De boom is vormgegeven als een wild en vervangt dus alle laag betalende symbolen (met uitzondering van de scatters). Wanneer het jou dan lukt om vijf van deze wild symbolen (bomen) op een winlijn te krijgen, gaat de teller lopen. En niet zo’n beetje ook, want vijf bomen op een winlijn staan gelijk aan een uitbetaling van maar liefst 2500 coins. 

Een van de verborgen symbolen die je behalve gratis spins ook geld kunnen opleveren, zijn de rode elfen. Deze elfen kunnen bij vijf op een rij je inzet met 50 vermenigvuldigen. Moet je voorstellen dat je met 10 euro speelt? Dan zit je in een klap op € 500!

Deze re-spins zijn wilder dan je zou denken

Gedurende het spel kan je op Enchanted Kingdom de middelste rol Stacked Wild maken. Als dat je lukt, verschijnen op rol 2 en 4 mogelijk gele bomen. Als dat het geval is, krijg jij direct vijf gratis respins van WMS cadeau. Tijdens deze re-spins blijft de middelste rol ‘Wild’ en kan je daardoor ook makkelijk de re-spins retriggeren. Draai nog twee keer een gele boom en je krijgt nog eens twee extra re-spins. 

Omdat deze feature best vaak voorkomt is het een van de interessantste opties op Enchanted Kingdom. We kunnen je dan ook absoluut aanraden te blijven re-spinnen zolang daar de mogelijkheid voor is!

Drie paarse bloemen? Dan gaan we gratis spinnen!

enchanted kingdomDe Pick and Click bonus zijn we eerder in een WMS slot tegengekomen. Deze bonus kan bij Enchanted Kingdom worden geactiveerd door drie scatters (paarse bloemen) te verzamelen. Vervolgens krijg jij vijf gratis spins toegeschoven. Daarbij wordt meteen een extra multiplier (x2) geactiveerd om de eventuele wins nog sappiger te maken. 

Daar stopt Enchanted Kingdom niet, want je mag het bos doorzoeken voor extra bonussen. Hierbij kunnen de volgende prijzen worden gevonden;

  • Nog meer gratis spins
  • Een mini jackpot
  • Nog meer multipliers

Welke van de drie bonussen je ook pakt: je gaat nog sneller naar een grote prijs toe. Kijk wel uit dat je niet per ongeluk de wesp pakt. Als je je laat prikken door de wesp mag je geen verdere bonussen uitkiezen en is de pick and click bonus over..

Je mag dan meteen weer terug, met of zonder de extra bonussen, richting de gratis spins. Hier kan je continu proberen de multiplier te verhogen. Als je twee of meer scatters tijdens de gratis spins pakt komt er een multiplier bij. Ook kan je gratis spins blijven winnen tot een maximum van 50 extra spins. 

Wat wij van Enchanted Kingdom vinden? Spelen maar!

De meningen over Enchanted Kingdom zijn hier nagenoeg gelijk: het is een geweldige slot met een opvallende gameplay die we niet vaak meer tegenkomen. De typische Play ’n Go of Microgaming gokkasten lijken erg op elkaar en doen geen moeite om zich van de concurrentie te onderscheiden. WMS heeft met Enchanted Kingdom een sterke gokkast weten te ontwikkelen. De features zijn leuk en het huisvoordeel is prima. Je hebt voldoende ruimte om te kunnen winnen en een leuke tijd op Enchanted Kingdom te beleven. Dat zijn al twee punten waar veel ontwikkelaars moeite mee hebben. WMS met Enchanted Kingdom niet en daarom adviseren wij je zeker Enchanted Kingdom een kans te geven!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Enchanted Kingdom

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger