Egyptian Riches

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Egyptian Riches

Egyptian Riches is de gokkast van WMS die geïnspireerd is op het oude Egypte. Tegenwoordig heeft elke ontwikkelaar van gokkasten minstens één gokkast waarbij Egypte de hoofdrol speelt, maar de variant van WMS is leuk uitgewerkt met vermakelijke animaties, leuke muziek en daarbij ook nog eens genoeg extra features om geld te verdienen. De gokkast wordt onder andere gespeeld met een wild symbool en de opzet van de gokkast maakt het gemakkelijk om het spel snel onder de knie te krijgen, want veel meer standaard dan Egyptian Riches zal het niet snel worden tijdens het spelen van gokkasten in het online casino.

Egyptian Riches

Hoe speel je Egyptian Riches?

Egyptian Riches is een standaard gokkast in alle opzichten. Allereerst zijn er twintig standaard winlijnen, die aan te passen zijn naar je eigen spel. Daarnaast zijn er vijf wielen en drie rijen, waarmee de gokkast er overzichtelijk en begrijpelijk uitziet. Dat is niet het geval bij andere gokkasten van WMS. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen bij het maken van Egyptian Riches. Alle animaties hebben te maken met het thema en dit thema wordt nog eens versterkt door de muziek en de geluidseffecten, die simpel gehouden zijn, maar die je als speler wel helpen om direct te weten wanneer er iets gebeurt waar je bij moet zijn. Handig wanneer je het spel op auto play gezet hebt bijvoorbeeld!

De bonusgame in Egyptian Riches

Egyptian Riches Gokkast Free Spins

Wanneer je driemaal het bonussymbool op de wielen hebt gekregen, dan kom je in de bonusgame. Je hoeft deze symbolen niet op een van de winlijnen te hebben tijdens het spelen van de gokkast. Allereerst zal je gevraagd worden om een scarabee te kiezen aan de linkerzijde van de bonusgame. Deze geeft je in ieder geval al een winst mee tijdens het spelen. Daarna wordt het een stuk spannender. De schatten liggen op je te wachten, maar je moet zelf uitkiezen welke van de schatten je wilt hebben. De meeste schatkisten hebben leuke prijzen, af en toe vind je schatkisten die je aanraden om een andere te kiezen, maar wanneer je een schatkist pakt waarin een collect staat, dan houdt de bonusgame op en worden de winsten bij elkaar opgeteld, om die aan je saldo toe te voegen. Deze bonusgame is zeker de moeite waard, en aangezien deze ook nog eens regelmatig langskomt, kan dit heel wat geld opleveren.

De winlijnen en jackpot in Egyptian Riches

Zoals je wellicht gemerkt hebt, heeft Egyptian Riches geen free spins die je kunt winnen. De bonusgame is de feature die je het geld oplevert, net als het Egyptian Riches symbool. Deze betaalt het meeste uit en is tegelijkertijd het wild symbool dat alle animaties kan vervangen behalve het symbool voor de bonus. Er is ook geen jackpot tijdens het spelen van de Egyptian Riches gokkast. Het enige dat daarbij in de buurt zou kunnen komen, is vijfmaal de wild op de wielen te krijgen op een van de winlijnen. Dit levert je flink wat geld op, maar een echte vervanging van de jackpot is het niet. De winlijnen zijn in te stellen tijdens het spelen. Het maximale aantal winlijnen is 20. De minimale inzet tijdens het spelen van Egyptian Riches is 20 cent, maar je kunt net zo lang doorklikken tot je aan de maximale inzet bent gekomen van maar liefst 100 dollar spin. Daarmee is het een gokkast die interessant is voor alle soorten spelers, al heeft dat uiteraard ook te maken met de eenvoud van de gokkast die de drempel naar het spel wat makkelijker maakt. Heb je ooit een standaard gokkast gespeeld, dan zal Egyptian Riches geen enkele verrassing voor je hebben.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Egyptian Riches

8.6

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Simpele gokkast om te spelen
  • Genoeg features

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Erg eenvoudig en standaard
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger