Dancing in Rio

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Dancing in Rio

Dancing in Rio is een gokkast van Williams Interactive ook wel bekend als WMS. Het is een gokkast met 6 jackpotten, waarvan er eentje progressief is! De gokkast heeft als thema carnaval in Rio, en dat komt leuk naar voren op de gokkast. De muziek onder de gokkast is erg geslaagd, en zorgt dat je meegevoerd wordt naar exotische oorden. De symbolen op de gokkast zijn leuk gemaakt, en brengen de sfeer goed over. De standaard symbolen op de gokkast zijn wat eenvoudig te noemen, maar de andere symbolen op de gokkast heffen dit geheel mooi op. Wie een avondje carnaval wil vieren in Rio en kans wil maken op een leuke jackpot? Het is een aanrader om deze gokkast te gaan spelen.

Hoe speel je Dancing in Rio?

Dancing in RioHet is een gokkast die overduidelijk gemaakt is voor de mobiele markt, dat houdt dus ook in dat alles eenvoudig aan te passen is. Links in beeld vind je twee pijltjes als je daarop klikt of drukt krijg je het menu te zien. De eerste optie is hoe je de inzet kunt aanpassen, de tweede de paytable en de derde optie brengt je naar de instellingen waar je eventueel de muziek uit zou kunnen zetten. Als dit alles naar je wens staat ingesteld, dan kan je beginnen met spinnen. Het enige nadeel daaraan is dat er geen autoplay functie is, en dat je dus telkens zal moeten drukken op de knop om te spinnen. Mocht je nog vragen hebben over de gokkast, kan je ook op het vraagteken symbool klikken, waarna alles je nog eens uitgelegd wordt.

De freespins van Dancing in Rio

Naast dat deze gokkast een heel aantal verschillende jackpotten heeft, kan je ook nog eens freespins winnen! Het aantal freespins dat je kunt winnen varieert! Om freespins te krijgen, zal je drie keer of vaker de scatter op de wielen moeten krijgen. Dit is het masker. Maar het masker komt in verschillende varianten voor met een +2 erop tot en met een +20. Het aantal freespins dat je wint kan dus nogal verschillen. In ieder geval krijg je 10 freespins als je drie keer de scatter op de wielen krijgt, met daarbij nog extra de spins op de scatter zelf. Bij vier scatters krijg je 20 freespins met een x2 multiplier en als je er vijf op de wielen krijgt krijg je maar liefst 50 freespins met een multiplier van x5. Een gulle bonus bij een gokkast als deze!

De jackpotten van Dancing in Rio

Deze gokkast heeft maar liefst 6 verschillende jackpotten! En de manier hoe je deze kunt winnen is ook erg uniek. De achtergrond van de wielen, maakt namelijk of je wel of niet een jackpot gaat winnen. Om de kleinste jackpot te winnen die standaard op € 40,- staat hoef je enkel de achtergrond van de eerste drie wielen groen te hebben. Bij de tweede jackpot van € 50 zijn dit de wielen 2, 3 en 4. Op de jackpot van € 75 te winnen moeten wiel 3, 4 en 5 groen kleuren. De jackpot van € 250 kan je winnen als je wiel 1 tot en met 4 groen krijgt en de jackpot van € 1000,- kan je winnen als alle wielen geheel groen kleuren. De progressieve jackpot, waarvan de prijs dus telkens anders is, kan je alleen winnen als je een inzet doet van € 2.- of meer per spin en om deze jackpot te kunnen winnen moeten wiel 1 tot en met 4 groen zijn en wiel 5 rood. Alle wielen dienen geheel in een kleur te zijn om in aanmerking te komen op de jackpot! Dansen in Rio met kans op grootse prijzen, zeker een succes!

 

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Zes jackpotten
  • Leuke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Duidelijk gemaakt voor mobiele spelers
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Hennie on Dancing in Rio
veel jackpotten

Leuke kast met veel jackpotten. Heb de laagste nu al 3 keer gewonnen.

Advertisment ad adsense adlogger