Cool Jewels

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Cool Jewels

Cool Jewels is een gokkast van WMS, maar eigenlijk is het spel nauwelijks een gokkast te noemen. Het is een spel dat gebaseerd is op het ooit zo populaire spel Bejeweled, maar is zo uitgevoerd dat er geen probleem kon komen rond de rechten van het spel. Het is een spel dat spannend zal zijn voor elke speler, want hoe meer winsten je achter elkaar weet te halen, hoe hoger de prijzen zijn, en dankzij de speciale wild symbolen kunnen er altijd vreemde combinaties komen tijdens het spelen. Met maximaal 45 free spins is het ook nog eens een gokkast waarbij je echt alles in de gaten wilt houden tijdens het spelen, want de kansen liggen altijd dicht in de buurt dankzij de vallende symbolen!

Cool Jewels

 

Hoe speel je Cool Jewels?

Cool Jewels is een gokkast van WMS waarbij een beetje uitleg wel handig is. Je speelt namelijk niet met winlijnen, en je speelt ook niet met wielen. Het is de bedoeling dat je combinaties maakt van vier of meer symbolen. Deze symbolen worden uitbetaald en daarna verdwijnen ze uit het speelveld. De posities worden van bovenaf aangevuld, waardoor er weer nieuwe winsten gemaakt kunnen worden. Op dat moment zijn de meters links en rechts in beeld belangrijk. Hoe meer progressieve winsten je weet te maken, hoe groter de beloning uiteindelijk zal zijn. Er zijn zelfs free games te halen, en veel hogere winsten dan je zou moeten kunnen halen met de inzet per spin waarmee je speelt. Dankzij de muziek en de geluidseffecten wordt het spel nog eens vele malen spannender, want de actie zorgt ervoor dat je altijd op het puntje van je stoel zal zitten tijdens het spelen.

De multipliers in Cool Jewels

Cool Jewels Gokkast Multiplier

Wanneer je het spel al een keer open gehad hebt, weet je dat er getallen in het speelveld staan. Deze getallen zijn de multipliers tijdens het spelen. Wanneer je winsten maakt met deze multiplier, wordt je winst vermenigvuldigd. Daarnaast zijn er exploderende symbolen. Dit zijn de wild symbolen. Een van de symbolen vernietigd alle symbolen in diagonale richtingen. De andere neemt de horizontale en verticale lijnen voor de rekening. De laatste is de instabiele wild. Die vernietigd alle symbolen die direct aan de wild grenzen. Daarmee kunnen de winsten nog eens een heel stuk harder oplopen tijdens het spelen van Cool Jewels. Wil je het spel eerst leren spelen vanwege de vele features in de gokkast, dan kan het aan te raden zijn om eerst gratis Cool Jewels te spelen, zodat je precies weet wat er gebeurt tijdens het spelen.

De free spins in Cool Jewels

Cool Jewels Gokkast Free Spins

Het Cool Jewels symbool is de wild tijdens het spelen. Je moet er minstens vier vernietigen om free spins te krijgen, je krijgt er dan 8. Het maximale aantal free spins is 45 en daarmee kun je een flink saldo opbouwen zonder ook maar een euro uit te geven. Tijdens de free spins kun je extra spins winnen, waarmee je nog meer geld kunt verdienen.

De winlijnen in Cool Jewels

Cool Jewels heeft geen winlijnen. Het gaat om het aantal animaties dat je kunt combineren. Dat betekent tevens dat er geen inzet per lijn kan zijn. De basisinzet staat op vijftig cent. Je kunt de inzet aanpassen door de inzet multiplier omhoog te zetten. Je speelt dan met meer inzet, waardoor de winsten ook hoger uit zullen pakken tijdens het spelen van Cool Jewels. Houd tijdens het spelen de meters links en rechts goed in de gaten. Op die manier hoef je zelf het aantal symbolen niet te tellen dat je vernietigd hebt. Dat doet de gokkast namelijk gewoon voor jou zodat je kunt blijven spelen zonder zorgen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Cool Jewels

8.2

Graphics

7.9/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Unieke opzet
  • Leuk om te spelen

Nadelen

  • Eerste keer spelen is lastig
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger