Bruce Lee

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Bruce Lee

De Bruce Lee gokkast van WMS is de voorganger van de Bruce Lee Dragon’s Tale gokkast, de gokkast die met vier gokkasten gespeeld wordt. In de Bruce Lee gokkast wordt er echter met één gokkast gespeeld, maar er is genoeg te beleven dankzij de dubbele bonus feature die WMS in deze gokkast ingevoerd heeft. Elke spin brengt een flinke spanning met zich mee dankzij de free spins die zomaar eens om de hoek kunnen komen. De animaties en de muziek zijn wellicht een beetje simpel, maar dat is wel net zo prettig wanneer je je wilt richten op de grote winsten die tijdens het spelen op de wielen kunnen komen.

Bruce Lee

Hoe speel je Bruce Lee?

Bruce Lee is een aparte gokkast, maar voor de ontwikkelaar WMS is het niet uniek te noemen. We hebben meer van gokkasten als deze gezien. Er zijn vijf wielen, maar de eerste twee wielen hebben slechts twee rijen. De overige wielen hebben alle drie vier rijen, waarmee de dertig winlijnen ineens heel logisch zijn. Er is geen gebruik gemaakt van standaard symbolen om de gokkast op te vullen. Alle symbolen hebben direct of indirect te maken met Bruce Lee zelf en dat verhoogt de beleving tijdens het spelen in hoge mate. Maar waar het allemaal om draait, dat zijn de twee features waar je tijdens het spelen constant op blijft hopen, want die kunnen flink wat geld opleveren.

De twee features in Bruce Lee

Beide speciale features van WMS in Bruce Lee hebben te maken met free spins, maar de manier waarop deze gespeeld worden, verschilt sterk van elkaar. De eerste feature wordt gestart wanneer de vier animaties op de eerste twee wielen matchen. Daarvoor mag je een wild symbool gebruiken, dus de kans dat dit gebeurt is aanzienlijk. Wanneer het gebeurt, krijg je vijf gratis spins waarbij de vier animaties blijven staan. Dat betekent dat je zeker winsten zal behalen uit de free spins.

Bruce Lee Gokkast Free Spins

Voor de meeste spelers is de andere feature net wat interessanter. Hiervoor heb je driemaal de scatter nodig, en dat is de schatkist. Wanneer dit gebeurt, krijg je ook vijf free spins, maar daarbij krijg je per spin een wiel dat volledig wild wordt. Hier kunnen de winsten nog hoger zijn, omdat je hier ook beter betalende symbolen op de wielen kunt krijgen.

De jackpot in Bruce Lee

Bruce Lee heeft geen jackpot, maar wanneer beide features samenvallen die hierboven staan, krijg je 20 free spins met de vier vaste symbolen, plus het wilde wiel. Daarvoor heb je dus drie schatkisten nodig, en vier identieke symbolen in de eerste twee wielen. Op dat moment lopen de winsten echt hard op, want met de twee features die elkaar versterken, kunnen de winsten tijdens het spelen alleen maar hard oplopen. Dit gebeurt uiteraard zelden, maar hoop doet leven!

De winlijnen in Bruce Lee

Bruce Lee maakt gebruik van dertig winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen. Je kunt tijdens het spelen de waarde van de spin niet direct aanpassen, het enige dat je kunt doen, is je totale inzet per spin aangeven op de meter die onderin beeld staat. Let erop dat je de meter kunt verschuiven met de plus en min symbolen die links en rechts van de meter staan. De totale inzet ligt hiermee altijd tussen de dertig cent, en de €60,- per spin, waarmee dit een interessante gokkast geworden is voor de mensen die met heel weinig inzet willen spelen, maar ook voor de mensen die High Roll gokkasten willen spelen in het online casino met veel meer inzet per spin.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bruce Lee

8.2

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen
  • Leuke opzet van de gokkast

Nadelen

  • Aantal winlijnen staat vast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger