Bruce Lee II

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Bruce Lee II

Iedereen kent de verhalen van Bruce Lee wel. Deze verhalen zijn door WMS vertaald naar de gokkast Bruce Lee II. Dit is een gokkast met een zeer unieke opzet, die in eerste instantie wat verwarrend over kan komen voor de meeste spelers die niet gewend zijn aan vreemde gokkasten. Er wordt eigenlijk gespeeld met vier gokkasten, een leuk thema en bijzonder aantrekkelijke geluidseffecten en muziek. Met tachtig winlijnen en brede mogelijkheden om de inzet te verspreiden, is het een gokkast die zeker de moeite waard is, helemaal wanneer je een gokkast wilt spelen die verre van standaard is, maar daar is WMS dan ook bekend mee geworden.

Bruce Lee II

Hoe speel je Bruce Lee II?

Wanneer je tijdens het spelen in het online casino alleen de linkerhelft van de gokkast bekijkt, dan heb je een standaard gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, en daarmee is deze gokkast verre van uniek. Het is echter zo dat er rechts in beeld nog eens drie verschillende gokkasten meedraaien, en dat zorgt ervoor dat je in feite met vier verschillende speelautomaten tegelijkertijd aan het spelen bent in Bruce Lee Dragon’s Tale. De wild symbolen en de feature symbolen die je in de linker gokkast krijgt, worden automatisch overgezet naar alle drie de gokkasten aan de rechterkant. Enorme kansen op leuke winsten tijdens het spelen dus. In de gokkast zie je verder Bruce Lee zelf, een aantal standaard gokkast symbolen en daarnaast nog een aantal Aziatische animaties, die prima dienst doen in de gokkast.

Het verschuiven van de symbolen in Bruce Lee II

Bruce Lee2 Gokkast Symbol Switch

Wanneer je aan het spinnen bent, kun je twee aparte symbolen op de wielen krijgen in de hoofdgokkast. Dat zijn het yin yang symbool, en de animatie waarin Bruce Lee uitgeschreven staan. De positie waar deze symbolen op komen te staan, zullen overgenomen worden in de gokkasten aan de rechterzijde. Het gevolg is dat één wild symbool gegarandeerd vier wild symbolen zijn, want deze komt in alle gokkasten te staan. Bijzonder interessant tijdens het spelen dus, want met deze feature lopen de winsten heel hard op wanneer je meerdere wild symbolen op rij hebt.

De free spins in Bruce Lee II

Bruce Lee2 Gokkast Free Spins

Bij de free spins in Bruce Lee II is het even opletten geblazen. Er zijn vier gokkasten, maar de symbolen worden hierin niet doorgerekend. Het gaat om het yin yang symbool, dat is de scatter. Wanneer je meer dan driemaal de scatter in één van de gokkasten hebt, dan kom je bij de free spins terecht. De hoop is echter dat je free spins in meerdere gokkasten vrijspeelt tijdens het spelen van Bruce Lee II. Dit levert je geen extra spins op, maar wel een multiplier van maximaal 12 keer de waarde van de winsten van de free spins. Heb je de free spins op één gokkast vrijgespeeld, dan krijg je alsnog een multiplier van driemaal de waarde van de winsten, dus dat is ook zeker niet slecht.

Winlijnen en jackpot in Bruce Lee II

Bruce Lee II maakt geen gebruik van een jackpot. Er zijn wel hoge winsten te halen wanneer de wild symbolen massaal overspringen naar de andere gokkasten tijdens het spelen, maar die winsten zijn niet te vergelijken met een jackpot. Bruce Lee II maakt gebruik van in totaal 80 winlijnen tijdens het spelen. Deze worden gebruikt in alle vier de gokkasten, dus in feite speel je met 20 winlijnen per gokkast. Deze zijn niet aan te passen, maar de waarde per spin is wel aan te passen. Let erop dat je de waarde per twee spins in moet stellen tijdens het spelen, de totale inzet staat links naast de spinbutton tijdens het spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bruce Lee II

7.7

Graphics

7.9/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

6.2/10

Voordelen

  • Extra spanning door 80 lijnen
  • Features

Nadelen

  • Tamelijk onoverzichtelijk
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger