Amazon Queen

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Amazon Queen

Amazon Queen is een spannende gokkast van de ontwikkelaar Williams Interactive. De koningin van de Amazone is een spannende animatie, om meer dan één reden. Niet alleen is zij leuk om naar te kijken, ze maakt het ook nog eens mogelijk dat je in de free spins terecht kunt komen. Daarnaast is er een symbool dat zowel van links naar rechts betaalt, als van rechts naar links en daarbij is er ook nog eens een wild symbool gebruikt in de gokkast. Met de standaard opzet van de gokkast is Amazon Queen een gemakkelijk te spelen gokkast, met veel leuke kansen op winst wanneer je besluit de gokkast met echt geld te spelen.

Hoe speel je Amazon Queen?

Amazon Queen heeft een standaard opzet voor WMS. Het heeft in totaal vijf verschillende wielen, met ook nog eens drie rijen per wiel. Kan het meer standaard worden voor Williams Interactive? Ja, dat kan. De standaard gokkast symbolen zijn namelijk de kaartsoorten, iets dat WMS veel vaker gedaan heeft. Je komt harten, ruiten, schoppen en klaveren op de wielen tegen, samen met de sexy koningin van de Amazone, inclusief een tijger, een gorilla, een slang, de jungle zelf en een vrucht. De gorilla betaalt in twee richtingen uit, daarmee is het een spannende gokkast geworden. Het jungle symbool (de mooie animatie) is namelijk de wild die vaak zal zorgen dat de gorilla veel geld op kan leveren.

Amazon Queen

De free spins in Amazon Queen

De spannende koningin van de Amazone brengt je naar de free spins. Daarvoor heb je haar driemaal of vaker op de wielen nodig. Heb je er drie, dan krijg je al direct tien free spins, dus ze beloont je meer dan goed. Tijdens de free spins wordt de achtergrond van de gokkast anders, maar de symbolen en de wielen blijven verder helemaal hetzelfde. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra spins verdienen door de koningin weer meermalen op de wielen te krijgen. De opzwepende muziek zorgt ervoor dat er geen misverstand kan ontstaan. Je zit in de free spins. Onderin beeld zie je het aantal free spins dat je nog tegoed hebt, en de totale inzet per spin. Deze is uiteraard niet meer aan te passen wanneer je al in de free spins bent gekomen. De free spins zijn de reden waarom deze gokkast zo interessant is en veel gespeeld wordt in het online casino.

Amazon Queen Gokkast Free Spins

De jackpot in Amazon Queen

Hoe eenvoudig was het geweest om achter vijfmaal de koningin een jackpot te hangen? WMS heeft besloten dit niet te doen. De gokkast is niet voorzien van een jackpot en dat is jammer. De free spins zijn leuk, de gorilla die in twee richtingen betaalt, die maakt het spel een stuk spannender, maar de gokkast had een uitsmijter kunnen gebruiken om de spelers over de streep te halen. Zeker omdat we het hier over Williams Interactive hebben, en die kan wel een beetje extra aandacht gebruiken nog om echt door te breken.

Amazon Queen Gokkast Welkomst2

De winlijnen in Amazon Queen

Amazon Queen maakt gebruik van 20 winlijnen. De winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast, je kunt deze gokkast alleen maar met 20 winlijnen spelen. Je kunt de inzet wel aanpassen. Daarvoor heeft WMS de eigen meter onderin beeld weer gebruikt. Door de meter heen en weer te schuiven, vind je de maximale en minimale inzet in de gokkast. Wanneer je op een van de bedragen klikt, wordt dit de inzet van de volgende spin. De auto play functie zie je links van de meter in beeld staan. Hiermee hoef je niet langer zelf elke keer te klikken om te spinnen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Amazon Queen

8.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Interessant thema
  • Leuke gokkast om te spelen

Nadelen

  • Winlijnen niet aan te passen
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger