Alice and the Mad Tea Party

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle WMS gokkasten

Alice and the Mad Tea Party

Alice and the Mad Tea Party is een gokkast van WMS waarbij uiteraard veel gebruik gemaakt is van Alice in Wonderland, een van de meest bekende verhalen ter wereld. Is dat een goed uitgangspunt voor een gokkast? WMS vond van wel, en bewees dat het dit goed gezien had. De gokkast is namelijk helemaal volgegooid met verschillende features die random voor kunnen komen, maar ook features die in de gokkast verwerkt zijn komen regelmatig naar voren. Dat betekent dat dit vooral een drukke gokkast is waarbij enorm veel gebeurt, op een manier die je minstens eenmaal hard zal laten lachen. Want de humor, die is niet ver te zoeken bij het spelen van Alice and the Mad Tea Party.

Alice and the Mad Tea Party

Hoe speel je Alice and the Mad Tea Party?

Wanneer je Alice and the Mad Tea Party opent, dan valt direct iets op. Allereerst valt het op dat er gewoon vijf wielen en drie rijen zijn. Waar zijn alle extra features dan? Je zal ook zien dat er veel ruimte boven in het beeld overgelaten is, en dat is precies de ruimte die nodig is om de extra features elke keer langs te laten komen. WMS heeft ervoor gekozen om een aantal standaard symbolen te gebruiken, maar dat is niet storend tijdens het spelen. Er gebeurt namelijk veel in de gokkast en daarnaast zijn de andere animaties vermakelijk. Net als de geluidseffecten en de muziek overigens, die passen meer dan perfect bij het thema van de gokkast.Alice and the Mad Tea Party Gokkast Respins

De features in Alice and the Mad Tea Party

Alice and the Mad Tea Party Gokkast Feature

Wanneer het eerste wiel volledig gevuld is met Alice, dan krijg je de super mad re-spin. Je moet een van de theepotten kiezen om verder te gaan. Je kunt een spin krijgen, een spin en een Alice symbool erbij, of je krijgt een Alice symbool plus het einde. De truc is om zoveel mogelijk Alice symbolen op de wielen te krijgen, want die leveren je geld op. Je kunt ook ineens een kat langs zien komen, die plaatst random wild symbolen op de wielen. Krijg je een rij met kopjes bovenin beeld, dan mag je een kopje thee uitzoeken. Wanneer je dit goed doet, krijg je een leuk bedrag en een leuke multiplier. Uiteraard is deze gokkast ook voorzien van free spins, zodat je al met al meer tijd nodig hebt voor alle features, dan het spelen van de eigenlijke gokkast. Maar het zijn de features die veel geld op kunnen leveren, dus daar zal geen enkele gokker over kunnen klagen tijdens het spelen van deze gokkast. De laatste feature die de aandacht moet hebben, is de koningin. Zij kan één van de standaard symbolen in wild symbolen veranderen. Let vooral even op hoe ze praat en wat ze zegt, want ook daar zit veel humor in verborgen.

Alice and the Mad Tea Party Gokkast Feature2

De jackpot en de winlijnen in Alice and the Mad Tea Party

Alice and the Mad Tea Party heeft geen directe jackpot. Op zich is dat jammer, want het had prima in deze gokkast kunnen passen. Toch zijn er ook zonder jackpot grote winsten te halen met de afzonderlijke features, die vaak genoeg langskomen om een keer geluk te kunnen hebben tijdens het gokken. Er zijn in totaal dertig winlijnen waarmee je kunt spelen. Het is niet mogelijk om het aantal winlijnen bij te stellen, maar je kunt wel je inzet veranderen door de meter naar links of rechts te verschuiven. Het enige dat je dan nog moet doen, is het bedrag aanklikken waarmee je wilt spelen tijdens het spelen van de Alice and the Mad Tea Party gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Alice and the Mad Tea Party

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Interessant thema
  • Genoeg features

Nadelen

  • Standaard animaties zijn storend
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger