The Rift

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Thunderkick gokkasten

The Rift

The Rift is een gokkast van ontwikkelaar Thunderkick, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en zeventien winlijnen. De gokkast heeft niet meteen een duidelijk thema, maar wanneer je de gokkast een aantal keren spint zal al vrij snel duidelijk worden dat het desalniettemin een interessante gokkast is om te spelen. Bij de eerste aanblik van het spel ziet deze gokkast er niet meteen uit als een gokkast van ontwikkelaar Thunderkick, er zijn eerder overeenkomsten te vinden met de gokkasten van ontwikkelaar Yggdrasil. Maar omdat beide ontwikkelaars Zweeds zijn, kan er nog wel eens opzet in het spel zijn ook, aangezien Yggdrasil een enorm succes aan het worden is, en Thunderkick tot zover een beetje in de middenmoot is blijven hangen.

Thunderkick the rift welkomst

Hoe speel je The Rift?

The Rift is een gokkast die weinig uitleg nodig heeft voordat je deze kunt gaan spelen. Je kunt alles naar eigen inzicht instellen van de inzet in totaal tot aan het geluid en de autoplay. Het is een gokkast die een dromerige achtergrond heeft waardoor de symbolen nog beter uitkomen. De symbolen op de gokkast zijn in drie delen te splitsen, de eenvoudige symbolen die redelijk klein gehouden zijn, de symbolen die beter betalen die oplichten en daarnaast het wild en bonussymbool die elk duidelijk te herkennen zijn.

De freespins van The Rift

Thunderkick the rift free spins

Deze gokkast heeft een serie free spins, hoeveel free spins je kunt winnen is afhankelijk van het aantal bonussymbolen je op de wielen krijgt. Bij drie krijg je 10 freespins, krijg je er vier op de wielen zijn dit er 15 en bij vijf keer het bonussymbool krijg je 20 freespins. Tijdens de freespins zijn er een aantal dingen heel erg anders, want niet alleen verandert de kleur van de gokkast met een paars/roze licht dat van onderen komt, er zijn ook een heel aantal spannende extraatjes gaande. Allereerst is er de sticky wild, wanneer er een wild op de wielen komt en niet op een actieve winlijn valt, zal deze als sticky wild blijven zitten tot deze je winst oplevert. Heeft deze je winst opgeleverd dan vervalt de wild. Maar er is meer, want voor elk bonussymbool dat je extra op de wielen krijgt, zal de rift zich op gaan vullen, bij het derde vakje bijvoorbeeld krijg je al twee extra free spins én een extra sticky wild bij elke spin. Dit aantal extra freespins en extra sticky wilds gaat omhoog met het aantal bonussymbolen dat je op de wielen hebt weten te verzamelen. In het meest gunstige geval krijg je bij elke freespins drie extra sticky wilds op de wielen, die de kans op winst aanzienlijk verhogen!

Thunderkick the rift wilds

Geen bonusgame of jackpot voor The Rift

Hoewel de gokkast een bonusgame heeft, is al vrij snel duidelijk dat het hier gaat om een serie freespins, de gokkast heeft dus geen echte bonusgame, is dat jammer? Nee niet meteen, het thema van de gokkast is redelijk onduidelijk zou je kunnen stellen, en het kan vrij lastig zijn om daar een bonusgame bij te bedenken die echt werkt, en bij de gokkast past. Ook heeft deze gokkast geen Jackpot. Nu kan je tijdens de freespins bijzonder hoge winsten behalen, en het is ook niet heel erg vreemd om tijdens deze free spins enorm hoge bedragen te winnen aangezien de sticky wilds heel erg in je voordeel kunnen werken. Dus een jackpot is niet echt gemist, toch zou het voor Thunderkick niet heel vervelend zijn om zich daar eens in te verdiepen. Deze gokkast is leuk, hij ziet er goed uit maar hij lijkt erg veel op gokkasten van de concurrentie en of dat nu een goed teken is?

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Rift

6.1

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.2/10

Speelbaarheid

0.0/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Interessante gokkast
  • Rift-feature

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Lijkt sterk op Yggdrasil
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jan on The Rift
gave kast!

vind het een hele vet spelkast!

Advertisment ad adsense adlogger