Magicious

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Thunderkick gokkasten

Magicious

Magicious is een gokkast van ontwikkelaar Thunderkick, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 10 winlijnen. Aan beide zijdes van de gokkast staat een goochelaar te wachten tot er op zijn of haar helft iets gebeurt waardoor ze in actie moeten komen. De gokkast is bijzonder eenvoudig opgesteld met eenvoudige symbolen en een wild die kan expanderen. De omgeving van de gokkast is alsof je in het theater aan het kijken bent naar een show. Hier is goed over nagedacht, en het geeft de gokkast een eigenwijs uiterlijk wat versterkt wordt wanneer je een keer een big won scoort!

Hoe speel je Magicious

Hoe speel je Magicious Thunderkick Gokkast
De symbolen op deze gokkast zijn of dozen in geel, roze, groen, blauw en oranje aangevuld met een gouden en zilveren ster. Deze zijn eenvoudig uit elkaar te houden, waardoor er zeker weten geen verrassingen zullen ontstaan. Je zal dan ook geen moeite hebben om deze gokkast te kunnen spelen. Je kunt in het menu zelf instellen hoe je de grafische instellingen of geluidsinstellingen wilt hebben. Dit is eenvoudig zodat je de gokkast op elk gewenst apparaat goed kunt spelen. Zeker bijzonder handig wanner je van een verouderd model computer of mobiel apparaat speelt. Op die manier ben je verzekerd van een gokkast die niet gaat haperen, waardoor je dingen kunt mislopen.

De winlijnen van Magicious

Deze gokkast heeft slechts 10 winlijnen, je zou kunnen stellen dat dat een beetje weinig is, maar in feite is dat precies genoeg. Vooral omdat de winlijnen twee kanten op werken. Dat is meteen de reden dat hij links staat en zij rechts staat. Als er winst behaald wordt zullen ze een voor een de winlijnen aantikken met hun staf waardoor ze oplichten en je winst in beeld komt te staan. Je winsten zullen van twee kanten worden berekend waardoor een goede spin je automatisch veel winst op zal leveren. Het wild symbool heeft hier een extra bijdrage in, omdat deze expandeert en een re-spin ten gevolg heeft. De winsten zullen in deze worden opgesteld waarna ze na de re-spin in totaliteit in beeld komen te staan.

Geen freespins of bonusgame voor Magicious

Dit spel heeft geen extra mogelijkheden om een serie freespins of een bonusgame te verkrijgen. Het wild symbool is echter een symbool dat niet onderschat mag worden op deze gokkast. Het expandeert en zorgt voor een gratis re-spin. Je kunt maximaal drie re-spin krijgen achter elkaar, door op wiel 2, 3 en 4 in willekeurige volgorde tijdens een re-spin ook een extra wild te krijgen. Wanneer dit gebeurt is de kans op een enorme winst natuurlijk een feit. En met die kans is het ook niet heel erg nodig dat deze gokkast nog extraatjes heeft. De eenvoud van deze gokkast is iets wat deze gokkast leuk maakt om te spelen. Op een bepaalde manier is deze gokkast te vergelijken met Starburst van Net Entertainment – ook een gokkast die mede door de grote winkansen een van de meest gespeelde gokkasten is en blijft.

Geen jackpot voor Magicious

Naast dat deze gokkast geen bonusgame of freespins heeft – heeft deze gokkast ook geen jackpot. En eerlijk gezegd is dat heel erg slim, deze gokkast is té eenvoudig om een jackpot werkend te kunnen maken. Daarnaast zou het hele idee van de gokkast – wat eenvoud is – weg zijn als er een jackpot aan gekoppeld zou worden. Met andere woorden dit is een gokkast die je moet spelen om zijn eenvoud en voor zijn eenvoud. De gokkast is bijzonder goed in zijn soort en zoals gezegd kan geschaald worden in dezelfde reeks als Starburst.

Video Magicious

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Magicious

8.5

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Sterke feature
  • Leuke opzet van de gokkast

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger