Frog Grog

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Thunderkick gokkasten

Frog Grog

Frog Grog is een gokkast van ontwikkelaar Thunderkick, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 23 winlijnen. Wie de gokkast opent zal een sprookjesachtig tafereel aantreffen wat meteen de aandacht weet vast te houden. De grote pot die onder de gokkast lijkt te staan, de multiplier die links naast de gokkast in beeld staat en de symbolen op de achtergrond. Alles wijst erop dat dit een mysterieuze gokkast is, en dat maakt hem op het eerste oog meteen interessant om te spelen.

Frog Grog Welkomst

Hoe stel je Frog Grog in?

De gokkasten van Thunderkick zijn altijd eenvoudig in te stellen, voor de niet mobiele spelers kan het even wennen zijn waar alles precies zit. Maar dat mag de pret niet bederven. Het is allemaal nog altijd vrij eenvoudig te vinden en de belangrijkste informatie is nog altijd direct onderin beeld aan te passen. De gokkast kan eenvoudig op de autoplay functie ingesteld worden, zodat je alle tijd hebt om rustig naar de gokkast te kijken, want er gebeurt nogal niet wat op de achtergrond als je bijvoorbeeld winst maakt. Thunderkick heeft echt uitgepakt met deze gokkast, en hoewel er zeker verschillen te zien zijn doet deze gokkast niet af aan de gokkasten van Yggdrasil bijvoorbeeld. Waar Thunderkick eerder het op eenvoudig hield, hebben ze hier wel echt alles naar boven gehaald zonder de gokkast over de top te laten gaan.

Hoe speel je Frog Grog?

Het is eenvoudiger dan het lijkt, druk op de spin knop en het zal meteen duidelijk worden. Wie een keer spint en meteen symbolen op een actieve winlijn treft zal meteen zien dat het bij deze gokkast allemaal net even anders gaat dan je wellicht gewend bent. Zo zullen de meeste symbolen die je op een actieve winlijn krijgt, gewoon verdwijnen, waarna er andere symbolen doorvallen op die plek. Let wel op alleen de symbolen die op de winlijn zaten zullen worden vervangen alle andere symbolen blijven op dezelfde plek zitten.

Frog Grog Bonus

Heb je winst gemaakt dan zal de multiplier links in beeld actief worden en zal de kookpot onderin beeld gaan borrelen. Deze zal weer rustig worden zodra je weer normaal verder gaat met spinnen. Dan is er nog de wild kikker, als je deze in beeld krijgt dan zal eerst bekeken worden welke mogelijke winsten je behaald hebt, waarna zowel op het wiel als de rij de verdere symbolen in lijn van de kikker zullen verdwijnen. De kikker zelf zal nog een ronde blijven zitten, als je winst maakt zal de kikker na deze winst ook verdwijnen, maak je geen winst zullen alle symbolen vervangen worden.

De mystery win feature van Frog Grog

Hoewel de gokkast al een heel aantal features heeft die meteen tot de verbeelding zullen spelen kan er ook nog de mystery win plaatsvinden. Deze is random wanneer je een keer geen winst behaald hebt kan deze na een spin in actie gezet worden. De hele atmosfeer van de gokkast zal veranderen tijdens dit gebeuren. Alle symbolen op de bloem, de mot en de kikker na zullen van de gokkast verwijderd worden, hierna zal de multiplier automatisch meteen naar x 7 gaan en er zullen nieuwe symbolen bij in beeld vallen.

Frog Grog Kikker

De symbolen die op de gokkast stonden zullen je ook al winst opleveren zij zullen namelijk in de kookpot verdwijnen en de opgetelde waarde van de symbolen wordt bijgeteld bij je saldo. Met andere woorden dit is een gokkast die eigenlijk geen free spins en bonusgame heeft – maar ook zeker op geen enkel front te kort doet op het gebied van extraatjes. En een jackpot? Met dit soort gokkasten totaal onnodig!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Frog Grog

Frog Grog
81.75

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Leuke mystery win
     • Aantrekkelijk opgezet

     Nadelen

     • Geen free spins
     • Geen bonusgame
     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by Tamara on Frog Grog
     Leuk!

     Vooral die ontploffende kikkers haha

     Advertisment ad adsense adlogger