Babushkas

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Thunderkick gokkasten

Babushkas

Babushkas is een gokkast van Thunderkick en het is direct duidelijk waar de ontwikkelaar inspiratie opgedaan heeft voor deze gokkast. Deze poppen bevatten altijd kleinere poppen en dit heeft de ontwikkelaar meegenomen in de gokkast. De poppen die het grootst zijn, leveren namelijk het minste op. Het zijn de kleinere poppen die de echte winsten opleveren en dankzij de feature in de gokkast zijn deze altijd een stuk dichterbij dan je denkt. Daar komt nog eens bij dat de gokkast gemakkelijk te spelen is, en dat er meer features in de videoslot verwerkt zijn om het helemaal een interessanter geheel te maken voor de mensen die graag gokkasten willen spelen op het internet.

Hoe speel je Babushkas?

Babushkas is een eenvoudig te spelen gokkast. Ondanks het feit dat de wielen niet duidelijk zichtbaar zijn in de gokkast, zijn er toch vijf kolommen en drie rijen met poppen. Deze zijn allemaal afwijkend van elkaar en het onderscheid is groot genoeg om direct te kunnen zien welke je nog nodig hebt om tot winst te komen. Er zijn geen standaard gokkast symbolen in de gokkast gebruikt. Er is wel een wild symbool, en deze kan verschillende functies vervullen. Maar al met al gaat het vooral om de feature die Babushkas interessant maakt.

BabushkasDe feature in Babushkas

Babushkas is voorzien van een feature die de gokkast een stuk spannender maakt dan je op het eerste oog zou denken. Wanneer je een winst hebt, is dat normaal gesproken leuk bij een gokkast. Bij Babushkas zal je direct kijken of er een symbool rechts van je winst staat die meer waard is. Is dit het geval, dan worden alle poppen een level omhoog gebracht, zodat je winst hoger is. Staat er opnieuw een symbool van een hogere waarde aan het einde van een van de winlijnen, dan gaan de poppen weer een level omhoog, net zolang tot er geen symbool meer aan het einde van een winlijn staat. Op die manier vallen de winsten in de Babushkas gokkast vaak veel hoger uit dan je in eerste instantie zou denken tijdens het spelen van deze videoslot!

De overige features in Babushkas

Babushkas is voorzien van nog meer features en deze hebben te maken met de wild. De wild kan ervoor zorgen dat bepaalde poppen een level omhoog gaan wanneer zij op een van de winlijnen staan. De wild kan echter ook zorgen voor 7 free spins. Aangezien er geen scatter gebruikt is in deze gokkast, is dit de enige manier om free spins te krijgen. Een verdere bonusgame is er niet, de gokkast wordt letterlijk alleen op de wielen gespeeld waarbij de wild staat voor alle features, naast het upgraden van de poppen zelf.

De winlijnen en jackpot in Babushkas

Big win BabushkasBabushkas maakt geen gebruik van een jackpot. Dat is misschien maar goed ook, want het had niet bij de gokkast gepast. Het is wel zo dat de poppen omhoog kunnen gaan naar een niveau waar geen pop voor op de wielen staat (deze lijkt wat op een engel). Wanneer je hier de gokkast vol mee krijgt, dan is dit zeker te vergelijken met een jackpot. Er zijn in totaal 17 winlijnen in de gokkast gebruikt. De winlijnen zijn niet aan te passen, je moet spelen met alle 17 lijnen wanneer je Babushkas wilt spelen. Je kunt de inzet wel aanpassen. Daarvoor moet je op de munt rechtsonder in beeld klikken, de mogelijke inzetten waarmee je kunt spelen komen dan naar voren. Naast deze munt vind je ook direct de knop voor de autospin, zodat je niet elke keer met de muis in de hand hoeft te zitten. De gokkast is voornamelijk gemaakt met het oog op de mobiele spelers.

Babushkas video review

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Grappige opzet van het thema

Nadelen

  • Gokkast is lastiger door feature
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sanne on Babushkas
Saai

Wat een saaie gokkast zeg en ook heel erg kinderachtig. Nee niks voor mee.

Advertisment ad adsense adlogger