Twin Joker

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Twin Joker

Twin Joker is een gokkast van Stakelogic die je meeneemt naar de oudere kroegen en de cafetaria. Het is een volledig retro gokkast en doet sterk denken aan de gokkasten die ooit populair waren als fruitkasten. Dat is waarschijnlijk ook direct de reden dat de ontwikkelaar een gokkast gemaakt heeft met dit thema. Het is herkenbaar, populair maar bovenal gemakkelijk te spelen. Stakelogic heeft ervoor gekozen om een dubbele gokkast te maken rond dit thema, en de opzet is succesvol. Toch is het de vraag of de gokkast genoeg te bieden heeft voor de gemiddelde speler die graag een gokkast wil spelen. Het is en blijft namelijk een fruitautomaat.

Hoe speel je Twin Joker?

 

Twin Joker Gokkast Mega Win

Twin Joker is een gemakkelijk te spelen gokkast dankzij de makkelijke opzet van de gokautomaat. Allereerst kun je onder in de gokkast instellen of je met één of met twee automaten wilt spelen. Spelen met beide gokkast is uiteraard een stukje spannender, maar de inzet ligt daardoor ook net even iets hoger, en dat kan een bezwaar zijn voor sommige spelers. Onder in de gokkast kun je ook instellen met welke waarde je wilt spelen per spin. Het aantal winlijnen is niet in te stellen, en het aantal munten per lijn ook niet. Dat staat gewoon vast. Onder in de gokkast vind je ook de spinbutton, en de autospin voor de momenten waarop je niet elke keer op de spinbutton wilt klikken tijdens het spelen van de gokkast. Verder wijst de gokkast zichzelf op een gemakkelijke manier. Zo vind je de uitbetalingen in beeld tijdens het spelen, zij staan boven de gokkast, en de joker levert je het meeste geld op tijdens het spinnen van de wielen van de gokkast.

Geen bonusgame in Twin Joker

Twin Joker is in veel opzichten een fruitautomaat van vroeger. Zo vind je hier geen free spins, en ook geen bonusgame. Dat past ook niet bij een gokkast als deze, maar het zorgt er wel voor dat er wat minder in de gokkast te vinden is dan in de andere gokkasten van tegenwoordig, die iets meer modern zijn. Toch hebben de gokkasten als Twin Joker veel aantrekkingskracht. Niet alleen vanwege de herkenbaarheid, maar ook vanwege het feit dat er geen extra features in zitten. Het wordt daardoor namelijk een stuk makkelijker om de gokkast te spelen, en dat heeft ook voordelen. Zo hoef je nooit op te zoeken hoe bepaalde features werken, of waarom bepaalde animaties op een rare manier reageren op het moment dat zij op een winlijn komen. Zo zie je maar weer dat alles zijn voordelen heeft, maar dat er ook nadelen aan kleven. Zolang de fruitkasten populair blijven, is Twin Joker een zekere winst voor de meeste spelers in het online casino.

De winlijnen in Twin Joker

Twin Joker Gokkast Welkomst

Twin Joker heeft geen jackpot, al is dat tegen te spreken door te wijzen op de mystery win. De jokers kunnen daarbij ook veel geld opleveren, maar de kans dat je hiermee een grote prijs wint, die is natuurlijk kleiner dan de kans op regelmatige kleine winsten. De winlijnen zijn niet in te stellen tijdens het spelen van de gokkast. Deze staan vast in het beeld en kunnen niet aangepast worden. Wanneer je met één gokkast speelt, vallen de winsten wat lager uit dan wanneer je met beide gokkasten speelt, maar de inzet per spin valt dan natuurlijk ook een stukje lager uit, wat uiteraard ook weer eigen voordelen heeft. De kans is groot dat je een leuke tijd kunt hebben met deze gokkast, maar de vraag is of het een gokkast is waar je ook daadwerkelijk voor terug zou komen.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Twin Joker

7.85

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Mobiel

   7/10

    Speelbaarheid

    9/10

     Voordelen

     • Gemakkelijk te spelen
     • Retro gokkast

     Nadelen

     • Te weinig features
     • Achterhaald concept
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Twin Joker
     Average rating:  
      1 reviews
      by thomas
     pure nostalgie

     geweldig die oude gokkast weer eens spelen. speelde dit vroeger in de friettent bij ons in de straat.

     Advertisment ad adsense adlogger