Spartus

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Spartus

Spartus is een gokkast met de Spartanen als thema van de gokkast. Het is een gokkast van de ontwikkelaar Stakelogic en de opzet van de gokkast is tamelijk mager gehouden. De animaties zijn niet van een geweldig hoog niveau, en hoewel de gokkast ook rond de wielen aangekleed is, lijkt er iets te missen. Zodra je begint met het spinnen van de wielen, vallen de bezwaren grotendeels weg. Het is namelijk een leuke gokkast om te spelen, en er gebeurt regelmatig iets tijdens het spelen. Zo is er een wild symbool dat voor extra winsten zorgt, en de grote vraag is natuurlijk wat de ringen op het eerste en vijfde wiel doen in de Spartus gokkast.

Spartus Gokkast Welkomst

Hoe speel je Spartus?

Spartus is gemakkelijk te spelen. Allereerst kun je links onder in de gokkast het aantal munten instellen waarmee je wilt spelen per spin. Daarnaast vind je de waarde van de munten, zodat je de inzet helemaal af kunt maken. Rechts daarnaast vind je de knop voor het automatisch spinnen van de gokkast. Wil je dat liever niet, dan vind je helemaal rechts de spinbutton. De gokkast is gemakkelijk te spelen, maar het idee erachter is wel lastig om direct door te hebben. Er zijn namelijk verschillende modi. Rechtsboven in de gokkast zie je symbolen staan. Wanneer deze animaties in één van de ringen komen te staan, ga je naar het volgende level. Dit gebeurt door de gokkast rond te draaien door het landschap. Het idee hierachter is erg leuk, maar de uitwerking is niet goed genoeg. Zonder de uitleg van de ontwikkelaar of ons is het moeilijk om te zien wat ze nou eigenlijk precies willen laten zien tijdens het spelen. De gokkast heeft een wild symbool waarmee je hogere winsten kunt halen, omdat de winsten op die manier afgemaakt worden.

De bonus in Spartus

Spartus Gokkast Wiel

Spartus heeft een bonusgame, maar daarvoor moet je wel het goede symbool in de ringen krijgen. Je gaat naar een groot wiel waar verschillende schijven zijn, met verschillende prijzen. Hoe dichter je bij het midden van het wiel komt, hoe hoger de prijzen zijn. Je kunt hier free spins winnen, maar die worden niet op de wielen gespeeld. De spins zijn nieuwe spins van het bonuswiel om op die manier meer winst te maken. Er staan flink wat vraagtekens op, die maken het nog spannender. Wanneer je goed kijkt, zie je verschillende waardes naast het vraagteken staan. Zie je bijvoorbeeld 1.000-10.000 staan, dan kun je alles tussen deze twee bedragen winnen. Hoewel je hier niet vaak zal komen, is het bonuswiel zeker een hoogtepunt in deze gokkast van Stakelogic.

De winlijnen in Spartus

Spartus Gokkast Welkomst2

Spartus heeft in totaal 25 winlijnen. Deze zijn niet in te stellen tijdens het spelen, dus je zal het moeten doen met de keuze van de ontwikkelaar. Het spelen van de gokkast is een beetje een aparte gewaarwording. Je speelt immers niet zo direct met de winlijnen. Je zal jezelf erop betrappen dat je veel meer let op de ringen, om te zien of het goede symbool in de ring valt om je naar een nieuw level te brengen, of naar het bonuswiel waarin je veel meer geld kunt winnen. Dit gedeelte van de gokkast is een belangrijke factor voor het succes van de gokkast, want hoewel Stakelogic meldt dat de 360 graden technologie revolutionair is, zijn er weinig spelers die direct in kunnen zien wat er nou eigenlijk precies bedoeld wordt met het wegdraaien van de gokkast over het landschap. Het idee is echter wel leuk, en de uitwerking van de totale gokkast valt zeker niet tegen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.9/10

Mobiel

8.8/10

Speelbaarheid

8.1/10

Voordelen

  • Leuk idee achter de opzet
  • Leuke bonusgame

Nadelen

  • Idee komt niet tot zijn recht
  • Geen free spins
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger