Random Runner Fruitmachine

Random Runner Fruitmachine

Random Runner is een gokkast van Stakelogic die veel lijkt op de Twin Joker gokkast. Random Runner is ook een gokkast die duidelijk vorm heeft gekregen naar de fruitkasten die vroeger te vinden waren in de speelhallen en de kroegen, maar die tegenwoordig steeds moeilijker te vinden zijn. De online variant is gelukkig makkelijker te vinden en met Random Runner heb je een dubbele gokkast om van te genieten tijdens het spelen. De animaties zijn helemaal in de stijl gehouden van het thema, en zijn zelfs wat ouderwets op de wielen gezet, om het nog wat ouder over te laten komen. Je bepaalt zelf of je met één of twee gokkasten wilt spelen, en ook dat is een voordeel wanneer je het spannender wilt maken voor jezelf.

Random Runner Fruitmachine

Hoe speel je Random Runner Fruitmachine?

Random Runner is bijzonder gemakkelijk te spelen. Allereerst moet je even bepalen of je met één of twee gokkasten wilt spelen. Dit kun je tijdens het spelen gewoon weer aanpassen wanneer je op een andere manier wilt gaan spelen. Dit kan linksonder in de gokkast. Rechts daarvan kun je de inzet instellen waarmee je wilt spelen. Voor de rest werken nagenoeg alle fruitautomaten hetzelfde, en dat is een groot voordeel. Je kunt namelijk gewoon direct beginnen met spinnen op één of twee gokkasten. De uitbetalingen per animatie staan boven in beeld tijdens het spelen van de gokkast. Wanneer je een winst op de wielen krijgt, weet je dus direct wat je gewonnen hebt, en welke symbolen je nodig hebt om de echt grote winsten binnen te halen. Dat zijn de sterren in dit geval, want die leveren het meeste op. Besluit je met een hogere inzet te gaan spelen, dan stijgt de winst per animatie ook boven in beeld.

Geen free spins in Random Runner FruitmachineRandom Runner Gokkast Welkomst

Random Runner is een retro gokkast. Er zitten dus geen features in de gokkast verwerkt, geen free spins en geen bonusgame. Voor veel spelers is dit een nadeel aan gokkasten als deze, want er valt technisch gezien minder te beleven dan in de nieuwere gokkasten die veel meer hebben om te bieden aan de spelers. Maar is het wel echt een nadeel? Een heel aantal spelers vindt van niet. Dit zijn de mensen die graag gokkasten willen spelen die zij kunnen begrijpen zonder dat zij eerst alle informatie over de gokkast op moeten zoeken. Het zijn de gokkasten die herkenbaar zijn, die gemakkelijk te spelen zijn en die ook nog eens vermakelijk zijn zonder dat zij veel features nodig hebben. Een retro gokkast met een dubbele gokkast als extra optie kan voor die mensen meer dan genoeg zijn, want in feite gaat het gewoon om het spelen met geld in de hoop dat je er met de winsten vandoor gaat.

De winlijnen in Random Runner Fruitmachine

De winlijnen staan doorgaans vast op gokkasten die gebaseerd zijn op fruitkasten. In Random Runner is dit precies hetzelfde. De winlijnen zijn niet in te stellen en staan vast, en zijn ook zichtbaar gemaakt op de wielen van de gokkast om het nog makkelijker te maken. Deze gokkast is voorzien van een autospin, wat het makkelijker kan maken, ook omdat er geen meters gebruikt worden die je kunt vullen tijdens het spelen. Een leuke gokkast met een leuke opzet, die bovenal erg gemakkelijk te spelen is, en dat zal het grootste voordeel van deze gokkast zijn voor de meeste mensen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

7.3

Graphics

7.2/10

Kenmerken

7.1/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Retro gokkast

Nadelen

  • Niet van deze tijd
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by jan on Random Runner
meest leuke klassieke gokkast

in mijn ogen is random runner DE gokkast van nederland, van oude tijden

Advertisment ad adsense adlogger