Joker Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Joker Fortune

Joker Fortune is een gokkast van Stakelogic waarbij speels omgegaan is met het thema van de gokkast. Het draait hier grotendeels om de joker, maar de fruitkastsymbolen spelen ook een grote rol tijdens het spelen van dit spel. Een echte hoofdrol heeft de draaischijf achter de gokkast. Deze kan namelijk zorgen voor veel hogere winsten, al moet je daarvoor wel het geluk aan je zijde hebben. Een gokkast met een gemakkelijke opzet die eenvoudig te spelen is, waar ook nog een free spins in zitten en waarbij een feature leidt tot veel meer spanning en hogere winsten. Zeker een aanwinst voor het online casino dus.Joker Fortune

Hoe speel je Joker Fortune?

Wanneer je eerder spellen gezien hebt van Stakelogic, dan weet je dat dit een gemakkelijk in te stellen gokkast is. Het werkt namelijk precies zoals alle andere gokkasten van de ontwikkelaar. Links onder in beeld vind je twee meter. De linker meter is bedoeld om het aantal munten in te stellen dat je in wilt zetten per spin. De meter die daar rechts van zit, die zit daar zodat jij de muntwaarde in kunt stellen, waarna je kunt gaan spinnen. Dit kan handmatig, maar je kunt ook de autospin gebruiken wanneer je niet constant wilt klikken tijdens het spelen van de gokkast. De joker heeft de functie van de wild. Deze kan dus alle symbolen vervangen, behalve de scatter die tot de free spins kan leiden. Dit is de animatie waarin Joker Fortune geschreven staat. De free spins zijn leuk, maar vallen een beetje weg tegen de feature die vele malen interessanter is voor de meeste spelers.

De feature in Joker Fortune

Zie je tijdens het spelen verschillende wielen oplichten? Dan komt de feature eraan. Wanneer de wielen stilstaan, worden de winsten opgeteld, daarna gaat het rad achter de gokkast draaien. Het symbool dat bovenaan de gokkast zichtbaar wordt, is het symbool waarin de verlichte wielen gaan veranderen. Deze feature is random, en kan flinke bedragen opleveren tijdens het spelen van de gokkast, zeker wanneer je het symbool ook op de andere wielen hebt staan, zodat er langere combinaties gemaakt kunnen worden. De feature is volledig random, maar komt tijdens het spelen van de free spins aanzienlijk vaker voor dan tijdens de normale game.

De free spins in Joker Fortune

Joker Fortune Gokkast Free Spins

Wanneer je de scatter driemaal op de wielen krijgt, krijg je vijf free spins. Je speelt vervolgens op exact dezelfde wielen en dat lijkt jammer, maar let eens goed op het rad achter de gokkast. Dit rad is namelijk anders dan het rad in de normale gokkast. De joker is het enige symbool dat er op staat. De kans op de joker is kleiner geworden, omdat er meer lege vakjes bij zitten, maar wanneer je eenmaal drie, vier of vijf wielen vol hebt met een joker, dan weet je zeker dat je een flinke prijs te pakken hebt. Het is een kwestie van geluk en geduld, net als bij veel andere gokkasten, maar de spanning is hier vele malen hoger dankzij de feature die elk moment in kan slaan.

Joker Fortune Gokkast Free Spins2

De winlijnen in Joker Fortune

Joker Fortune is in veel opzichten een goede gokkast. Dat er tien winlijnen zijn, lijkt jammer, maar de fans van de ontwikkelaar voelen al aankomen dat de winlijnen in twee richtingen werken in deze gokkast. Op die manier speel je met 20 winlijnen en de twee richtingen zijn ideaal voor deze gokkast. Wanneer de feature op het derde, vierde en vijfde wiel inslaat, weet je namelijk evengoed zeker dat je er alsnog een flinke prijs aan over gaat houden, en dat zijn natuurlijk altijd de betere berichten tijdens het gokken!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

8.7

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Free spins
  • Features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by hendrik on Joker Fortune
erg mooi gemaakt

super dat ze deze gokkast zo mooi online hebben nagemaakt, ben nu al verslaafd hahahaha

Advertisment ad adsense adlogger