Vampires Feast

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Vampires Feast

Vampires Feast is een gokkast van de ontwikkelaar SkillOnNet en bij het openen van de gokkast valt direct op dat hier duidelijk werk besteed is aan het opzetten van de game. Er zijn vijf wielen en drie rijen, maar de achtergrond van de gokkast is duidelijk ook aangepast naar het thema, met interessante 3D afbeeldingen op de wielen. Dit is echter nog lang niet alles. Wanneer je een winst gemaakt hebt, dan zullen de afbeeldingen ook nog eens in actie komen. Tel daar de muziek en geluidseffecten bij op die goed bij het thema passen, en Vampires Feast is een complete gokkast met genoeg elementen om een leuke beleving te hebben.

Hoe speel je Vampires Feast?

Vampires Feast is een relatief gemakkelijk te spelen gokkast. Een nadeel is dat het laden af en toe wat lang kan duren vanwege de relatief zware software die achter de gokkast zit. Er zijn geen standaard animaties gebruikt om de gokkast te vullen. Alle symbolen zijn speciaal voor de gokkast gemaakt, waardoor de beleving een stuk directer is. Dit heeft uiteraard ook te maken met de bewegende animaties die je op de wielen tegenkomt tijdens het spelen van de gokkast.

Hier houdt het echter nog lang niet mee op. De gokkast heeft ook een wild symbool, in de vorm van de vleermuis. Er zijn echter nog meer symbolen die je in de gaten moet houden, want er zijn meer features in de gokkast verwerkt.

De grafsteen bonus in Vampires Feast

Vampires Feast is voorzien van een leuke bonusgame. Hiervoor heb je in totaal zes lijkkisten nodig, en dat hoeft niet op één spin. Wanneer alles onder in beeld doordrenkt is met bloed, kom je in de bonusgame terecht waar je een flinke bonus kunt winnen.

vampires-feast-bonus2

Krijg je dracula tweemaal op rij (de animatie met opengesperde mond), dan worden deze wielen stilgezet. De overige wielen worden nog eens gespind, om te zien of er meer van deze symbolen op de wielen kunnen komen voor je om zo de winsten nog wat hoger te maken.

Heb je drie pistolen op de wielen staan, dan ga je direct naar de bonusgame toe waarin je nog meer winsten kunt maken. Dit geldt ook voor de wolven. De wolf is namelijk de scatter. Heb je er drie of meer, dan ga je naar de free spins toe, waar je ook weer veel geld kunt verdienen.

vampires-feast-bonus

De Blood Mode in Vampires Feast

Vampires Feast is ook nog eens voorzien van een extra interessante feature. Heb je driemaal het Blood Mode symbool op de wielen staan, dan krijg je spins met hogere winstkansen. De vrouw wordt dan namelijk ook een multiplier die kan zorgen voor hogere winsten. Let wel op: Deze spins zijn niet gratis. Je betaalt de normale inzet per spin, de winsten kunnen alleen vele malen hoger uitvallen.

Deze modus heeft niet een bepaald aantal spins die je kunt spelen. De Blood Mode blijft actief tot het moment komt dat je nog eens driemaal het symbool op de wielen draait. Gebeurt dit, dan is de Blood Mode ten einde en is de vrouw weer gewoon het symbool dat ze was.

De jackpot en winlijnen in Vampires Feast

Vampires Feast is niet voorzien van een jackpot. De gokkast zit daarentegen wel vol met features en veel kleinere winsten, waardoor je constant actief betrokken bent bij de gokkast. Er zijn 20 winlijnen, maar je bepaalt zelf met hoeveel van deze lijnen je wilt spelen. Onder in beeld kun je het aantal winlijnen instellen. Boven in beeld zie je altijd direct hoeveel lijnen er actief zijn, en wat de inzet geworden is per spin.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Vampires Feast

8.7

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Veel features
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger