Ghost Pirates

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle gokkasten

Ghost Pirates

Ben je op zoek naar een spannende gokkast en heb je net de Pirates gezien met Captain Jack Sparrow? Dan kan Ghost Pirates nog wel eens de gokkast zijn die helemaal bij jou past. De gokkast is een hoogtepuntje van SkillOnNet, met veel muziek en veel bewegende animaties. De gokkast heeft echter nog veel meer. Er zitten verschillende bonussen in de gokkast verwerkt, er zijn free spins die je kunt winnen tijdens het spelen en daarnaast kun je ook nog eens sleutels sparen die naar een volledig andere bonusgame leiden. De Ghost Pirates gokkast heeft daarnaast ook nog eens een gewone modus, en een Ghost Mode!

Hoe speel je Ghost Pirates?

De volledige naam van de gokkast is Ghost Pirates, the 100.000 Quest. Dit komt constant terug tijdens het spelen, want wanneer je vijfmaal de diamanten op de wielen hebt, krijg je 100.000 munten uitbetaald. Een soort van jackpot, maar bijkans is dit het minst interessante aan gokkast. Onder in beeld kun je de inzet en de winlijnen instellen, om vervolgens direct te gaan spinnen. Je komt geen standaard symbolen op de wielen tegen, alleen maar animaties die gemaakt zijn voor deze gokkast met een hoge kwaliteit. Zo kunnen alle animaties bewegen, en zijn de geluiden aangepast naar wat je ziet gebeuren. Dat is niet bij alle gokkasten zo, dus dat is zeker een pluspunt voor deze ontwikkelaar.

De features in Ghost Pirates

ghost-pirates-bonus

Ghost Pirates zit vol met features en al met al is het een oneindige reeks aan kansen om winsten te maken. Vind je drie vaten op de wielen, dan ga je direct naar een bonusgame. Heb je alle sleutels verzameld, dan mag je proberen de deuren te openen in een andere bonusgame waarin je op zoek gaat naar veel geld. Echt leuk wordt het wanneer je de kapitein driemaal op de wielen krijgt, de animatie met het ooglapje. Je gaat dan naar de Ghost Mode (te zien rechts in beeld, waar een skelet komt te staan). Je blijft gewoon de normale inzet betalen om de wielen te laten draaien, maar de winsten kunnen hier hoger uitvallen omdat je een extra wild krijgt, met een multiplier.

ghost-pirates-ghost-mode

De free spins in Ghost Pirates

ghost-pirates-wild

Ghost Pirates, the 100.000 Quest is ook nog eens voorzien van free spins die het nog spannender maken. Wanneer je minstens driemaal de scatter op de wielen hebt staan, ga je direct naar de free spins toe. Waar bij andere gokkasten de free spins een hoogtepunt vormen, zijn zij in Ghost Pirates slechts een kers op de taart. Let erop dat in de free spins, de Ghost Mode en de normale modus een expanderende wild is. Wanneer je de wild op het derde wiel krijgt, zal de wild over heel het wiel expanderen om zo te zorgen voor nog meer winsten tijdens het spelen van de gokkast.

De jackpot en winlijnen in Ghost Pirates

Ghost Pirates is niet voorzien van een directe jackpot, maar met de 100.000 munten die je kunt winnen met de diamanten, is er zeker een hoofdprijs te winnen. De hoogtepunten in de gokkast liggen echter in de vele features, mogelijkheden en kansen. De gokkast keert zeer regelmatig kleinere bedragen uit, en zorgt voor veel spanning. De winlijnen zijn overigens aan te passen, maar de vraag is of het verstandig is om met minder dan 20 winlijnen te spelen, aangezien de features vaak gebruikmaken van de mogelijke winlijnen. De expanderende wild is bijvoorbeeld erg interessant met alle 20 lijnen, maar een stuk minder interessant wanneer je maar één van de winlijnen geactiveerd hebt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Ghost Pirates

8.9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Veel sterke features
  • Leuke modi
  • Veel prijzen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger