Simply Wild

 

Simply Wild

Simply Wild is een gokkast van de ontwikkelaar Simbat en ook hier gaat het om een fruitautomaat. Simply Wild is echter niet de standaard fruitkast die je zou verwachten wanneer je de naam van de ontwikkelaar zou zien staan. Er lijkt meer werk gezeten te hebben in het maken van deze gokkast die zowaar een feature op de bovenste rollen heeft gekregen, waar de gokkast naar alle waarschijnlijkheid de naam aan heeft mogen ontlenen. De gokkast is gemakkelijk te spelen, heeft verschillende inzetniveaus en heeft zelfs wild symbolen op de wielen staan, al moet je wel extra inzetten om deze te kunnen gebruiken.

Hoe speel je Simply Wild?

Simply Wild is een fruitkast met een opzet zoals de meeste fruitkasten hebben. Er is een onderste set met rollen en een bovenste. Speel je met de minimale inzet, dan zet je één munt in per spin. Dit zorgt ervoor dat de onderste drie rollen in beweging zullen komen. Je kunt hierbij de HOLD functie gebruiken om wielen vast te zetten wanneer je het idee hebt dat dit extra winsten op kan leveren. Rechts draait er nog iets mee. Dit zijn de kroontjes die je op de rollen links kunt krijgen. Deze staan voor de mystery win en dit is leuk gedaan door de ontwikkelaar die het zo net even iets spannender weet te maken.

simply-wild-uitgelicht

De bovenste rollen in Simply Wild

De echte spanning van de Simply Wild gokkast is op de bovenste rollen te vinden. Onder deze rollen vind je ook de inzet mogelijkheden. Wanneer je met vijf munten speelt, speel je met vijf winlijnen. Speel je met de eerste optie van 10 munten, dan speel je nog steeds met vijf winlijnen, maar de sterren op de animaties worden wild symbolen. Wil je liever meer winlijnen, dan kun je nog eens klikken. Je speelt dan met tien munten op tien winlijnen, zonder dat er wild symbolen op de wielen staan. De sterren op de symbolen staan er dan nog wel, maar zij hebben geen functie. Speel je met 20 munten, dan heb je alle mogelijke opties in gebruik. Je maakt dan gebruik van alle tien winlijnen en tegelijkertijd zijn alle sterren wild, zodat je makkelijker winsten maakt, die ook hoger uit kunnen vallen. Het nadeel is uiteraard wel dat je dan ook met de maximale inzet speelt, maar dat is normaal bij zulke gokkast.

Let er op dat de onderste wielen de enige zijn met een hold functie. De gamble bestaat uit een simpel kop of munt spelletje en deze kan gewoon gespeeld worden elke keer dat je een winst gemaakt hebt. Hiermee kun je de winst verdubbelen, of de volledige winst van de laatste spin verliezen.

De winlijnen en jackpot in Simply Wild

De winlijnen waar je deze gokkast mee speelt, worden bepaald door de inzet waar je mee speelt. Let er goed op dat het hier niet alleen om de winlijnen of de rollen gaat. Een hogere inzet betekent hier ook dat je wild symbolen kunt gebruiken, de sterren die op de animaties staan. Er is geen jackpot en dat heeft een gokkast zoals dit ook niet nodig. Er zit namelijk al een feature in en met de mystery win kan de winst al een leuk eindje oplopen tijdens het spinnen van deze rollen in de Simbat gokkast Simply Wild.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Simply Wild

7.3

Graphics

7.2/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.0/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen fruitkast
  • Mystery Win

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger