Random Runner

Random Runner

De Random Runner gokkast van Simbat heeft alles wat je kunt zoeken in een fruitautomaat. De geluiden kloppen met de geluiden van de gokkasten die je vroeger in veel gelegenheden kon vinden, de symbolen kloppen met de animaties die je zou verwachten in een gokkast als deze, en ook de opzet en het uiterlijk van de gokkast is helemaal kloppend. Uiteraard zijn er twee verschillende onderdelen in de fruitautomaat verwerkt, waarbij de onderste de goedkoopst te spelen gokkast is, maar deze heeft dan ook direct het minste aantal winlijnen. De Random Runner gokkast is een van de makkelijkst te spelen fruitautomaten op het internet, maar dan moet je wel weten hoe de gokkast precies werkt.

 

Hoe speel je Random Runner?

Random Runner
Random Runner is een van de gokkasten van Simbat waar je direct in kunt gaan spelen als je zin hebt om een gokje te wagen. Het enige dat belangrijk is om in de gaten te houden, is dat je de winsten van de onderste gokkast nodig hebt om verder te spelen in de gokkast die erboven staat. Precies zoals het vroeger werkte in de kroeg en de snackbar. De onderste gokkast is waar je begint te spelen. Er is slechts één win lijn, maar de kroontjes betalen in elke combinatie die je op de wielen kunt krijgen. Wanneer je een leuke winst op de wielen krijgt, heb je twee opties. Je kunt de credits direct uit laten betalen, maar je kunt deze ook op de winbank gooien. Heb je hier meer dan vier munten op staan, dan kun je doorgaan naar het bovenste spel, en daar vallen de winsten al snel een stuk hoger uit. Er zijn namelijk meer winlijnen en de symbolen kunnen hier ook een stuk meer geld opleveren tijdens het online gokken.

Tijdens het spelen van de onderste gokkast kun je de wielen vastzetten. Dit doet Random Runner ook zelf voor je tijdens het spelen. Wanneer je de keuze niet goed vindt, klik je op reset om alle wielen open te zetten. Je kunt dan zelf bepalen welke wielen je wilt laten staan, en welke nog een keer rond mogen draaien om tot winsten te kunnen leiden. Er is een autospin, maar heel erg handig is dat niet in een gokkast als deze. Fruitkasten speel je immers gewoon actief zelf, zoals je vroeger waarschijnlijk ook gedaan zou hebben.

De bovenste gokkast in Random Runner

Heb je meer dan vier munten op de win bank staan, dan ga je naar de bovenste gokkast. Er wordt alsnog een munt van je credits afgetrokken, let daar dus wel op. Hier speel je met vijf winlijnen en de uitbetalingen van de symbolen staat rechts in beeld tijdens het spelen. Je kunt door blijven spelen zolang je genoeg munten hebt staan, maar je kunt er ook voor kiezen om tussentijds uit te laten betalen. Daarvoor gebruik je de knop die helemaal links in het midden van de gokkast staat. Dat is een makkelijke zekerheid voor spelers die alleen door willen spelen met de winsten die zij gemaakt hebben, zonder de eigenlijke inzet te kunnen verspelen.

De Random Runner gokkast

Random Runner is een leuke en gemakkelijk te spelen gokkast van Simbat, waarbij veel aandacht besteed is aan het simpel houden van het spel. De geluiden en animaties zijn herkenbaar, net als de werking van de gokkast die opzettelijk eenvoudig gehouden is. Deze gokkast is dan ook uitermate geschikt voor de mensen die gewoon een gokje willen wagen zonder tientallen winlijnen in de gaten te moeten houden, en bonusgames en free spins te ontwijken. Het is een gokkast zoals de gokkasten ooit begonnen zijn.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Random Runner

7.6

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.6/10

Speelbaarheid

7.9/10

Bonussen

7.5/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen

Nadelen

  • Wellicht te simpel gehouden
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger