Golden Oldie

Golden Oldie

Golden Oldie is een leuke gokkast van Simbat waarin de inzetmogelijkheden sterk uiteen lopen. Er is veel te beleven, maar het eerste dat opvalt tijdens het spelen, dat is dat de naam Golden Oldie compleet misleidend is. De meeste spelers zullen denken dat zij een fruitkast openen waarin muziekplaten langs komen, of in ieder geval muzieknoten op de wielen zullen staan. Dat is allemaal niet waar. Simbat heeft bedacht dat deze fruitkast retro is, en daarom een Golden Oldie moet heten. De vraag is waarom alle andere fruitkasten dan wel een naam hebben gekregen die gebruikt is tijdens het maken van de gokkast zelf, maar wanneer je de gokkast een tijdje gespeeld hebt, dan is de naam een kleinigheidje. De keuzes die je moet maken tijdens het spelen, die maken deze gokkast namelijk bijzonder aantrekkelijk.

 

Hoe speel je Golden Oldie?

Golden Oldie

Golden Oldie is een gemakkelijk te spelen gokkast. Het eerste dat je moet doen, is even kijken naar de knoppen onder de gokkast. Er staat dat je vijf munten in kunt zetten, tien munten, vijftien munten of twintig munten. Wat direct al opvalt, is dat de minimale inzet hier dus niet op 1 munt staat, maar vijf munten is. Wat je ook zal zien, is dat er twee setjes met wielen zijn. Met vijf munten speel je alleen op de onderste set, en daarbij alleen de eerste drie wielen met in totaal vijf winlijnen. Verhoog je de inzet naar tien, dan speel je op alle vier de wielen van het onderste set, met in totaal tien winlijnen om winsten mee te maken. Bij vijftien munten gaan de eerste drie wielen van het bovenste set ook meedraaien, en speel je met vijftien winlijnen. Speel je met twintig munten, dan draaien alle wielen en speel je in totaal met 20 winlijnen. De onderste wielen zullen eerst draaien voordat de bovenste stoppen, dus SImbat heeft wel degelijk gedacht aan de overzichtelijkheid tijdens het spelen van de gokkast.

De functies in de gokkast Golden Oldie

Golden Oldie is bijzonder gemakkelijk te spelen. Dat heeft vooral te maken met de functies in de gokkast. Deze zijn er namelijk niet. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vastzetten van de wielen, het spelen van de gamble of de verschillende features die mogelijk zijn. De Golden Oldie gokkast is volledig kaal. Je hebt wielen die je kunt spinnen en een inzet die je kunt plaatsen om daaruit de winsten voort te laten komen. Dat betekent dat dit precies het tegenovergestelde is van de gemiddelde gokkasten die ontwikkelaars zoals Net Entertainment maken. Het gaat hier nog echt om het gokken op de manier zoals vroeger ook mogelijk was op de fruitkasten in de kroegen en de cafés en het is leuk om dat weer terug te zien op het internet.

De winlijnen in Golden Oldie

Golden Oldie heeft in totaal twintig winlijnen. Het aantal winlijnen waar je mee speelt, is gelijk aan het aantal munten dat je per spin inzet bij het spelen van de gokkast. Het is ook duidelijk te zien tijdens het spelen van de gokkast zelf. De wielen waar je mee speelt, lichten op tijdens het veranderen van de inzet. Boven de wielen staat met hoeveel winlijnen er gespeeld wordt, dus makkelijker had Simbat het ook niet kunnen maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Golden Oldie

7.5

Graphics

7.4/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.2/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Vreemde naam bij het thema
  • Weinig features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger