Club Gold

Club Gold

Club Gold is een leuke fruitautomaat van de ontwikkelaar Simbat, en is bijzonder aantrekkelijk om te spelen wanneer je niet net Club 2000 gespeeld hebt. Dat is namelijk dezelfde gokkast, waarbij de verschillen moeilijker te vinden zijn dan de overeenkomsten tussen deze twee gokkasten. De opzet van Club Gold is leuk bedacht. Je hoeft je geen zorgen te maken over de inzetmogelijkheden. Wanneer je begint met spelen, heb je namelijk niets te kiezen. Je kunt alleen maar met één munt spelen totdat het moment komt dat je een winst hebt van meer dan vier munten. Pas op dat moment kun je keuzes gaan maken, en daarbij speelt het geluk een grote rol in deze Club Gold gokkast.

Hoe speel je Club Gold?

Club Gold

Voordat je de wielen in Club Gold gaat spinnen, valt er niets in te stellen. Doorgaans moet je eerst kijken naar de inzetmogelijkheden, maar dat kun je hier gerust vergeten. Die zijn er namelijk niet. Je moet eerst met één munt spelen. Je krijgt daarvoor de drie wielen onder in beeld, de gamble feature is actief en je kunt de wielen vastzetten wanneer je denkt dat je meer kans op winst kunt maken op die manier. Pas wanneer je een winst hebt gemaakt van meer dan vier munten krijg je de keuze. Je kunt deze naar je saldo boeken en door blijven spelen met de ene munt, maar je kunt de winst ook naar de clubmeter overzetten. Op dat moment verandert er veel. Je blijft met dezelfde wielen spelen, maar de inzet gaat naar vier munten per spin. De gamble feature valt weg, en je kunt de wielen ook niet meer vastzetten.

Je kunt op elk moment besluiten om op Collect Clubmeter te klikken. De tegoeden van de Clubmeter gaan dan naar je saldo en je speelt verder met één munt, precies zoals je begon met spelen van de gokkast. Je kunt het geld niet van je saldo naar de clubmeter zetten. Daarvoor moet je winsten maken op de wielen en vervolgens op To Clubmeter klikken om zo weer verder te kunnen gaan spelen met vier munten inzet. Wanneer je meer dan 200 munten in de clubmeter hebt, loopt deze over en wordt al het geld overgezet naar je saldo. Dit betekent dat je dan automatisch met één munt verder gaat spelen tot het moment komt dat je opnieuw tegen een winst aanloopt.

De features in Club Gold

Club Gold is niet voorzien van features. Er zijn geen free spins, geen wild symbolen en geen aparte dingen die je in de gaten moet houden. Daarmee is het één van de simpelste fruitkasten op het internet, zeker omdat je niet in kunt stellen met hoeveel munten je wilt spelen. De vraag is echter of dit een nadeel is. Tijdens het spelen weet je altijd precies wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren. Het online gokken is daardoor een stuk makkelijker geworden, en het is zeker mogelijk om deze spellen als ontspanning te spelen. Er gebeurt namelijk niets waar je niet zelf voor gekozen hebt en dat is ook wel lekker naast alle videoslots waarin de features je om de oren vliegen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Club Gold

7.4

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.2/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.4/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Lijkt teveel op andere fruitkasten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger