Club 2000

Club 2000

Club 2000 is een populaire fruitkast van de ontwikkelaar Simbat en zodra je begint met het spelen van de gokkast, weet je ook direct waarom deze zo populair heeft kunnen worden. Je komt namelijk weinig fruitkasten tegen die makkelijker te spelen zijn dan de Club 2000 gokkast. Het spel bestaat uit één set wielen die je kunt spelen vanaf je saldo, maar je kunt ook via de clubmeter gaan spelen waarmee je even iets meer geld inzet, maar waardoor de winsten ook veel hoger uit kunnen vallen. Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je weer terg wilt gaan naar de minimale inzet, en met de winsten die altijd in beeld blijven staan, weet je altijd op welke van de symbolen je echt moet letten tijdens het spinnen van de wielen!

Hoe speel je Club 2000?

Club 2000

Wanneer je begint met spelen van deze gokkast, hoef je je geen zorgen te maken over de inzetmogelijkheden. Die zijn er dan namelijk nog niet. Je speelt in eerste instantie met één munt en de uitbetalingen staan rechts van het wiel. Je kunt niets instellen en dat maakt het bijzonder eenvoudig om gewoon direct te beginnen met spinnen. Wanneer je een winst te pakken hebt en die winst is groter dan vier munten, dan kun je de winst in de clubmeter stoppen. Vervolgens gaan de nieuwe uitbetalingen oplichten. De winsten worden hoger omdat je via de clubmeter met vier munten per spin speelt. De hogere winsten zijn aantrekkelijk, maar wat wanneer je nou eigenlijk gewoon weer met één munt wilt spelen? Dan klik je op Collect Clubmeter rechts van de meter zelf. De winsten worden dan weer op je saldo geplaatst en je gaat weer terug naar het onderste wiel, waar je gewoon weer verder kunt spelen op de manier zoals je ook begonnen bent met het spelen van de gokkast.

De features in Club 2000

Bespaar je vooral de moeite rond de features in Club 2000. Je kunt namelijk zoeken totdat je eens ons weegt, maar je komt geen enkele feature in de gokkast tegen. Er zijn geen free spins, er zijn geen aparte features die opvallen, er is alleen een mystery win die meer geld op kan leveren, maar zelfs die feature kun je gemakkelijk missen tijdens het spelen van deze gokkast. Club 2000 is niet opgezet om spectaculair te zijn. Het is een gokkast die ontwikkeld is om te lijken op een oudere gokkast die je ook in de kroegen of speelhallen tegen zou kunnen komen, en daarin is de maker van de gokkast buitengewoon goed geslaagd. Dit is één van de makkelijkste fruitkasten op het internet, zonder direct saai te zijn. Al moet gezegd worden dat je je niet uren zal kunnen vermaken met deze gokkast, maar dat is de bedoeling ook niet van online gokken.

De winlijnen in Club 2000

Club 2000 heeft geen jackpot, en de winlijnen zijn niet aan te passen. Het enige dat aan te passen is, is de inzet, maar om dat te kunnen doen, heb je eerst een winst nodig. Dit is een gokkast die je kunt spelen zoals het spel komt, en dat betekent dat je je weinig zorgen hoeft te maken om de mogelijkheden en de keuzes. Besef je wel dat je het geld van de clubmeter makkelijk naar je saldo kunt storten, maar dat het niet mogelijk is om de andere kant op te gaan. Daarnaast heeft de clubmeter een maximale omvang van 200 munten. Alles wat je daar overheen gaat, wordt bijgeschreven op je saldo tijdens het spelen van de Club 2000 gokkast.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Club 2000

Club 2000
7.475

Graphics

7/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    7/10

     Voordelen

     • Gemakkelijk te spelen
     • Leuke opzet van de gokkast

     Nadelen

     • Te weinig features
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Club 2000
     Average rating:  
      0 reviews
     Advertisment ad adsense adlogger