Puss’n Boots
 

Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Red Tiger Gaming gokkasten

Puss’n Boots

Puss’n Boots is een gokkast van Red Tiger Gaming waarbij eens niet gekozen is voor een Aziatisch thema. Het thema van deze gokkast is de Gelaarsde Kat die duidelijk terug zal komen op de wielen en in de features. De gokkast heeft een standaard opzet, maar is zeker leuk om te spelen. Dat heeft niet alleen te maken met de free spins en de features, het heeft ook te maken met de extra aandacht die besteed is aan de animaties op de wielen, die vermakelijk zijn en die vooral goed te herkennen zijn.

Puss N Boots Welkomst

Hoe speel je Puss’n Boots?

Puss’n Boots is een gokkast met een standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen waardoor de gokkast sterk lijkt op de meeste gokkasten die je op het internet kunt vinden. De gokkast staat vol met aantrekkelijke animaties die allemaal te maken hebben met het thema van de gokkast. Er is gebruik gemaakt van standaard animaties tussen de animaties door, maar deze zorgen er uitsluitend voor dat de gokkast makkelijker te spelen is. Het symbool voor de free spins is gemakkelijk te herkennen, net als het wild symbool. Het wild symbool kan alle animaties vervangen, op het symbool voor de free spins na.

Tijdens het spelen kan de Gelaarsde Kat met regelmaat terugkomen op de wielen. Dit betekent dat er een feature gespeeld zal worden, wat vaak bijzonder leuke winsten op kan leveren.

De features in Puss’n Boots

Puss’n Boots heeft verschillende features die interessant zijn. Hier heb je geen combinatie op de wielen voor nodig, het zijn random features die langskomen wanneer de achtergrond tijdens het spinnen rood wordt. De kat zal langskomen en zwaait met zijn zwaard om zo bekend te maken welke van de features gespeeld wordt. Bij 5 of a kind krijg je gegarandeerd vijf dezelfde symbolen, de rest van de gokkast kan zorgen voor nog hogere winsten. Bij Mega Reels krijg je alleen de duurdere symbolen op de wielen te staan, wat kan zorgen voor hoge uitbetalingen. Daarnaast kun je ook nog Swap Tiles krijgen, waarbij de naam al precies aangeeft wat er zal gebeuren.

Puss N Boots Wild

De free spins in Puss’n Boots

Om de free spins te winnen, heb je driemaal het symbool voor de free spins nodig. Tijdens het spelen van de free spins zijn de features ook actief. Dat betekent dat je veel geluk moet hebben om de free spins vrij te spelen, maar wanneer je dit eenmaal gelukt is, weet je ook zo goed als zeker dat je flinke winsten op de wielen zal krijgen.

De free spins in Puss’n Boots zijn het meest interessante gedeelte van de gokkast. Niet omdat je de wielen kunt spinnen zonder hiervoor te moeten betalen, maar vanwege de aanwezigheid van de features die zullen zorgen voor flink hogere winsten tijdens het spelen en dat zal aantrekkelijk blijken voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een vermakelijke gokkast in het online casino.

De winlijnen en jackpot in Puss’n Boots

Puss’n Boots is niet voorzien van een jackpot en dat is maar goed ook. De vier verschillende features, de sterke animaties en de free spins zorgen namelijk al voor meer dan genoeg vermaak en spanning tijdens het spinnen van de wielen. De winlijnen staan vast in de gokkast, wat uiteraard te maken heeft met de features die je kunt spelen. Onderin de gokkast kun je de inzet instellen. Rechts daarvan vind je de autospin die je in kunt stellen door een aantal spins in te stellen en vervolgens te kiezen voor een maximaal verlies. De autospin zal automatisch stoppen wanneer de spins op zijn, of wanneer je het maximale verlies bereikt hebt. In de tussentijd hoef je niets te doen!

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Puss’n Boots

8.5

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Sterke gokkast met features
  • Free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger